Palvelumme

ME VIRITÄMME UUTTA ELÄMÄÄ IHMISIIN, BRÄNDEIHIN, KULTTUUREIHIN JA YRITYKSIIN TAPAHTUMIEN JA JAETTUJEN KOKEMUSTEN KAUTTA. ME TEEMME TAPAHTUMISTA TAPAUKSIA.

Yritystapahtumat

undefined

Vieraasi ansaitsevat parasta

Jotkut sanovat, "aika on rahaa," mutta totuus on, että se on paljon arvokkaampaa. Kun vieraasi antavat sinulle aikaansa, on sinun varmistettava, että jokainen tapahtuma jonka järjestät on heidän joka sekuntinsa arvoinen. Luodaan yhdessä yritystapahtumia, jotka eivät ainoastaan ​​inspiroi menestystä ja korosta brändisi erinomaisuutta, vaan myös tuottavat mitattavia tuloksia!

Lue Lisää

Henkilöstö-
tapahtumat

undefined

Järjestä tapahtuma henkilökunnallesi aivan kuten tekisit sen tärkeimmille asiakkaillesi

Luomme poikkeuksellisia kokemuksia, jotka jättävät pitkäkestoisen, positiivisen vaikutuksen yrityksesi tärkeimpään voimavaraan, eli ihmisiin. Räätälöidyt henkilöstötapahtumamme lisäävät sitoutumista, nostavat yhteishenkeä ja parantavat tuottavuutta, tarjoten konkreettista arvoa organisaatiollesi.

Lue Lisää

Brändi-
kokemukset

undefined

Kokemus herättää brändisi eloon

Kokemukselliset kohtaamiset auttavat erottamaan tuotteesi ja palvelusi joukosta sekä kilpailusta ja jättävät pysyvän vaikutelman yleisöösi. Luomme, suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita, merkityksellisiä ja ihmiskeskeisiä tapahtumia, jotka aikaansaavat mitattavia tuloksia.

Lue Lisää

Messut

undefined

Merkityksellisiä kohtaamisia messuilla

Messut ja näyttelyt esittelevät brändisi. Luomme kiehtovia messuosastoja ja tiloja, jotka edistävät merkityksellisiä kohtaamisia ja tuottavat konkreettisia tuloksia. Konseptimme keskittyvät kohderyhmiin, kävijäpolkuihin sekä unohtumattomiin kokemuksiin.

Lue Lisää

Kokemukselliset tilat

undefined

Portti yrityksesi ja brändisi maailmaan

Showroom toimii yrityksesi kokemuksellisena käyntikorttina, auttaen mm. asiakasmielikuvien muokkaamisessa ja myynnin edistämisessä. Olemme erikoistuneet pysyvien immersiivisten ympäristöjen ja näyttelytilojen luomiseen, jotka tekevät vaikutuksen yleisöösi ja esittelevät yrityksesi ja brändisi parhaimmillaan.

Lue Lisää

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat

undefined

Yleisön osallistamista maailmanlaajuisella tasolla

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat voivat välittää tapahtumakokemuksesi laajemmalle yleisölle jopa ympäri maailman. Pandemian jälkeenkin digitaalisilla kohtaamisilla on erittäin tärkeä ja arvokas rooli viestisi välittämisessä tai ihmisten osallistamisessa ilman maantieteellisiä rajoitteita.

Lue lisää

Vaikuttaja- ja
mediatapahtumat

undefined

Näkyvyys on ansaittava

Vaikuttaja- ja mediatapahtumat näyttelevät olennaista roolia brändisi näkyvyyden ja uskottavuuden lisäämisessä. Erikoistumme vaikuttaviin tapahtumiin, jotka yhdistävät brändisi oikeiden vaikuttajien ja median ammattilaisten kanssa, luoden pysyviä vaikutuksia ja edistäen kasvua.

Lue Lisää

Tapahtumat
ulkomailla

undefined

Kohde: Inspiraatio, sitoutuminen ja muutos

Tapahtumat ulkomailla luovat unohtumattomia ja jaettuja kokemuksia, vahvistaen siteitä ja yhteyksiä. Erikoistumme räätälöityjen matkaohjelmien laatimiseen, jotka vastaavat ainutlaatuisiin tarpeisiisi ja tarjoavat unohtumattomia hetkiä.

Lue lisää

Koska tapahtumat muuttavat ihmisiä.

Olemme täällä sinua varten, kun haluat aktivoida, osallistaa ja yhdistää ihmisiä. Tapahtumamme saavat aikaan muutosta, innostavat ihmisiä, rakentavat luottamusta ja saavat heidät mukaan.

Keskustellaan lisää siitä, miten tapahtumat ja kokemukset voivat lisätä arvoa brändistrategiasi ytimeen.

LIWLIG - POHJOISMAINEN TAPAHTUMAMARKKINOINTITOIMISTO // SUOMI - RUOTSI - NORJA - TANSKA - GLOBAALI // ME TEEMME TAPAHTUMISTA TAPAUKSIA

YHTEYSHENKILÖT