W

WW
EE
  

TT
UU
RR
NN

MM
OO
MM
EE
NN
TT
SS

II
NN
TT
OO

MM
OO
MM
EE
NN
TT
UU
MM

TAPAUS ON TÄYDEN PALVELUN TAPAHTUMATOIMISTO, JOKA KESKITTYY MYÖS BRÄNDIKOKEMUKSIIN

TAPAUS Virtuaalitapahtuma Virtuaalitapahtumat Tapahtumamarkkinointi Tapahtumasuunnittelu Messusuunnittelu Messuosasto Kuluttajatapahtuma Tapahtumatoimisto

Me uskomme jaettujen kokemusten voimaan luottamuksen ja ihmisten välisten suhteiden rakentajana. Me teemme tapahtumista tapauksia.

Me uskomme jaettujen kokemusten voimaan luottamuksen ja ihmisten välisten suhteiden rakentajana.

Tapahtumat ja kokemukset muuttavat ihmisiä. Meidän tarkoituksemme on saattaa ihmiset yhteen ja tehdä tapahtumista ikimuistoisia tapauksia. Suomessa tapahtumatoimisto TAPAUS on palvellut kaiken kokoisia yrityksiä ja ollut mukana viemässä suomalaisia huippuyrityksiä maailmalle jo vuodesta 2012 asti. Olemme luoneet, suunnitelleet ja toteuttaneet tapahtumia maapallon jokaisella mantereella paitsi etelänavalla. Tapahtumatoimisto TAPAUS on osa pohjoismaista LIWLIG Groupia.

Valikoituja töitämme

Valikoituja töitämme

Palvelumme

Palvelumme

Järjestämme vuodessa yli 600 tapahtumaa, joiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin pieniäkin tapahtumia. Tapahtumatoimisto TAPAUS panostaa jokaiseen tapahtumaan samalla intohimolla sen koosta riippumatta, oli kyseessä suuryrityksen vuosikymmenen tuotelanseeraus kolmella mantereella tai firman leppoisa virkistyspäivä toimiston takapihalla.

OTA YHTEYTTÄ

LIWLIG - POHJOISMAINEN TAPAHTUMAMARKKINOINTITOIMISTO // SUOMI - RUOTSI - NORJA - TANSKA - GLOBAALI // ME TEEMME TAPAHTUMISTA TAPAUKSIA

YHTEYSHENKILÖT