#

Sinustako
Vuoden bisnespukeutuja 2017?

Tyylikäs pukeutuminen on meille kaikille tuttu tapa korostaa persoonaamme, ja se on myös loistavaa bisnestä. Erottuaksemme bisnespukeutujien joukosta, panostamme päivittäiseen pukeutumiseemme yhä enemmän. Nyt selvitetään, kuka on lopulta erottuvin ja tyylikkäin – me olemme päättäneet palkita Suomen parhaat bisnespukeutujat.

Suomen bisnestyylin ykköset valitaan Nordic Business Forumin osallistujista Kauppalehden ja Tapauksen järjestämässä Vuoden bisnespukeutuja 2017 ‑kilpailussa Helsingin Messukeskuksessa 2.–3. lokakuuta. Nordic Business Forumin aikana maanantaina 2. lokakuuta tuomaristo valitsee tapahtumaan osallistujien joukosta ehdokkaat, joista tiistaina 3. lokakuuta Tapauksen lavalla palkitaan voittajat.

Tuomaristoa johtavat Kauppalehti Option toimittaja Jani Niipola, malli ja stylisti Maryam Razavi sekä Vaatturiliike Sauman Olli Holstikko.

Yleisön suosikkeja on mahdollista äänestää 2.-3.10. osoitteessa www.kauppalehti.fi.

Tyylillä voittoon!

Kuinka osallistun Vuoden bisnespukeutuja 2017 ‑kilpailuun?

Kilpailuun osallistuminen hoituu vaivattomasti. Tuomaristo kiertelee Nordic Business Forumin vieraiden joukossa ja valitsee ehdokkaat, jotka kuvataan 2. lokakuuta Nordic Business Forumin aikana. Jos kamera ei löydä luoksesi tyylistäsi huolimatta, hakeudu rohkeasti kuvattavaksi Tapauksen ständille.

#
#
#
#

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa:

#vuodenbisnespukeutuja
#kauppalehti
#tapaus
#nbforum2017

#