Tapauksen kaupallinen johtaja vaihtuu

Petri Roivainen, yksi tapahtumamarkkinointitoimisto Tapauksen omistajista, siirtyy yhtiöstä kohti uutta. Uutena kaupallisena johtajana aloittaa Hannu Takala, joka tulee yhtiöön Trainers’ Housesta.

TAPAUS on kasvanut seitsemässä vuodessa Pohjoismaiden suurimmaksi tapahtumatoimistoksi. Tapauksen kaupallisella johtajalla Petri Roivaisella on ollut avainrooli tämän kasvun toteuttamisessa.

– Kun tulin Tapaukselle seitsemän vuotta sitten, suurin unelmani oli saada TAPAUS kasvamaan Suomen johtavaksi tapahtumamarkkinointitoimistoksi. Nyt tämä unelma sekä vielä enemmän on saavutettu, kun olemme Pohjoismaiden suurin tapahtumatoimisto, ja liikevaihtomme on kasvanut muutamasta miljoonasta 29 miljoonaan euroon. Tänä keväänä on aika antaa tilaa uusille unelmille sekä Tapauksen uudelle kaupalliselle johtajalle, joka voi kasvattaa yhtiötä kohti seuraavia tavoitteita, toteaa Petri Roivainen

Petri jatkaa Tapauksella toukokuun alkuun saakka. Siihen asti hän keskittyy täysillä asiakasprojekteihinsa sekä mahdollisimman sujuvaan ”viestikapulan” vaihtoon. Vasta tämän jälkeen on tarkoitus miettiä, mihin hän seuraavaksi suuntaa kokemuksensa ja osaamisensa.

– Petrin luoma asiakaslähtöinen myyntityö on erittäin vahva pohja Tapaukselle, samalla kun olemme menossa vahvasti kohti uutta. Kiitämme syvästi Petriä valtavasta intohimosta ja paneutumisesta, jonka hän on Tapaukselle antanut. Ilman sitä emme olisi nyt tässä, tiivistää TAPAUS Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto.

Uusi kaupallinen johtaja Hannu Takala aloitti Tapauksella 3. helmikuuta. Hän on aiemmin työskennellyt Trainers’ Housessa myyntijohtajana sekä muutoskonsulttina. Hannu tulee Tapauksella kehittämään myynnin organisaatiota ja toimintatapoja niin, että ne tukevat sekä Tapauksen asiakaslähtöisyyttä että kasvua Pohjoismaissa.

– Minua innostaa erityisesti se, että TAPAUS on aidosti arvo-ohjattu yritys, joka keskittyy kohtaamisten tuoman arvon luomiseen. Tapauksella on raudankovia ammattilaisia ja tiedän, että kun viritämme tuon ammattitaidon systemaattiseksi markkinointi- ja asiakkuustyöksi, niin voimme tehdä asiakkaiden kanssa kasvavissa määrin ihmeitä, toteaa Hannu Takala.

 

Lisätietoja: Timo Aalto, toimitusjohtaja

timo.aalto@tapaus.fi

0400 801 205

Copyright © 2023 TAPAUS