Uutiset ja tiedotteet

Mikael Castrén Tapauksen toimitusjohtajaksi, Timo Aalto siirtyy Tapauksen emoyhtiö LIWLIG Groupin toimitusjohtajaksi

Tapahtumatoimisto Tapauksen johdossa tapahtuu muutos, kun Mikael Castrén on nimitetty yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Tapauksen emoyhtiö hankki tanskalaisen Welcome-tapahtumatoimiston

Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, suomalainen LIWLIG-konserni saavuttaa merkittävän virstanpylvään Pohjoismaiden laajentumisessaan ostamalla tanskalaisen Welcome-tapahtumatoimiston.

Pitkä peli -sisäfutisturnaus Ukrainalle 11.1.2023

Pitkä peli jatkuu ja 11.1. pelataan hyväntekeväisyyssisäfutisturnaus.

TAPAUS-perhe laajenee

Tapauksen emoyhtiö LIWLIG Groupin tuorein yrityskauppa vahvistaa sen asemaa pohjoismaisilla markkinoilla – tapahtumatoimisto ostaa norjalaisen 6.Sansin.

TAPAUS järjestää hyväntekeväisyyskatulätkäturnauksen Ukrainalle

TAPAUS järjestää hyväntekeväisyysturnauksen Aino Areenalla 29.6.2022. Katulätkäturnaukseen kutsutaan yritysten joukkueita pelaamaan rauhan pitkää peliä.

TAPAUS on avannut toimiston New Yorkiin

Palvellaksemme yhä paremmin Yhdysvalloissa toimivia ja sinne laajentavia asiakkaitamme, olemme avanneet toimiston New Yorkiin.

Tapaus-konserni laajenee: ruotsalainen Nine Yards yhdistyy Tapauksen tytäryhtiöön Eventyriin

TAPAUS-konserni on 7.12.2021 ostanut göteborgilaisen tapahtumamarkkinointitoimisto Nine Yardsin, joka yhdistetään osaksi Tapauksen ruotsalaista tytäryhtiötä Eventyr Ab:tä.

Koronapandemia toi terveysturvallisuuden pysyvästi osaksi tapahtumamarkkinointia

Vuodesta 2022 tulossa kokemuksellisuuden supervuosi

Ruotsalainen Lisa Dennis on valittu Tapauksen hallitukseen

Tapaus ja sen ruotsalainen tytäryhtiö Eventyr ovat nimittäneet hallitukseensa ruotsalaisen Lisa Dennisin hallitukseensa.

Mikael Castrén Tapaukseen johtamaan kuluttajatapahtumien liiketoimintaa Pohjoismaissa

Mikael Castrénin nimityksen myötä TAPAUS hakee kasvua ja markkinajohtajuutta kokemuksellisessa kuluttajamarkkinoinnissa.

Tapauksen kaupallinen johtaja vaihtuu

Hannu Takala tulee Tapauksella kehittämään myynnin organisaatiota ja toimintatapoja niin, että ne tukevat sekä Tapauksen asiakaslähtöisyyttä että kasvua Pohjoismaissa.

TAPAUS osti Eventyr AB:n ja laajenee Ruotsiin

TAPAUS jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista ja laajentaa markkina-aluettaan Ruotsiin ostamalla Ruotsin johtavan tapahtumamarkkinointitoimisto Eventyr AB:n.

Lauri Vassinen Tapauksen luovaksi johtajaksi

Nimityksellä TAPAUS haluaa vastata erityisesti asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen saada entistä luovempia ja ainutlaatuisempia kohtaamisia.

Robin Bade Tapauksen hallitukseen

TAPAUS on kutsunut Robin Baden hallitukseensa vastatakseen entistä paremmin kansainvälisten asiakkaidensa tarpeisiin syventäen tapahtumien vaikuttavuutta digimarkkinoinnin avulla.

TAPAUS ja Roof Productions yhdistyivät

Pohjoismaiden johtava tapahtumatoimisto syntyi yrityskaupan myötä.

Copyright © 2023 TAPAUS