TAPAUS-perhe laajenee

Lehdistötiedote 17.8.2022 Oslo/Espoo

Tapauksen emoyhtiö LIWLIG Groupin tuorein yrityskauppa vahvistaa sen asemaa pohjoismaisilla markkinoilla – tapahtumatoimisto ostaa norjalaisen 6.Sansin

LIWLIG Group on ostanut 17. elokuuta 2022 100 prosenttia norjalaisen 6.Sansin osakkeista. Yritys on yksi Norjan menestyneimmistä ja palkituimmista tapahtuma- ja brändikokemustoimistoista, ja sen suurimpien asiakkaiden joukossa ovat muun muassa Handelsbanken, Telia, Carlsberg Ringnes sekä Innovasjon Norge. 6.Sansin kolme omistajaa jatkavat toimintaansa yhtiön ja konsernin sisällä. Lisäksi on sovittu, että omistajat sijoittavat osan kauppahinnasta LIWLIG-konserniin.

”Olemme 20 vuoden aikana rakentaneet 6.Sansista Norjan johtavaa brändikokemustoimistoa, nyt olemme uskomattoman iloisia ja ylpeitä voidessamme aloittaa tämän uuden matkan upeiden työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa LIWLIG Groupissa”, sanovat 6.Sansin perustajat Tron Mathisen ja Per Morten Bergh.

6.Sans Gruppen AS -konserni koostuu yhtiöistä 6.Sans Event AS, 6.Sans Travel AS, 6.Sans Film AS sekä Interactive Games AS. 6.Sans Gruppen AS:n liikevaihto vuonna 2022 on noin 80 miljoonaa Norjan kruunua (noin 8 miljoonaa euroa). 6.Sans on voittanut useita alan palkintoja paikallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

”Olen vaikuttunut 6.Sansin perustajien intohimosta sekä yrityksen pitkästä historiasta. Yrityskaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme Pohjoismaissa entistäkin paremmin ja tarjoamaan kiinnostavia uramahdollisuuksia yli 200 työntekijällemme. Halusimme löytää Norjan parhaan brändikokemustoimiston ja uskon, että löysimme sen 6.Sansista. Minulla on etuoikeus toivottaa 6.Sans tervetulleeksi LIWLIG Groupiin!”, sanoo LIWLIG Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto.

LIWLIG Group on pohjoismainen konserni, joka on koostunut Suomen ja Ruotsin johtavista tapahtumatoimistoista, TAPAUS Oy:stä ja EVENTYR NINE YARDS AB:sta. Yrityskaupan myötä LIWLIG-konserni työllistää yli 220 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa ja Norjassa ja sen pro forma -liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Lisätietoja medialle:

Timo Aalto
toimitusjohtaja, TAPAUS Oy
timo.aalto@tapaus.fi, +358 400 801 205

Copyright © 2023 TAPAUS