TAPAUS Trainee

Hae Tapauksen Trainee-ohjelmaan

Tapauksen Traineena, niin suunnittelussa kuin tuotannossa, päiväsi kuluvat osana oikeita asiakascaseja ja projektitiimejä. Hauskoja tarinoita, tärkeitä oivalluksia sekä elämyksiä niin tekijän kuin kokijan näkökulmasta, alkaa kertyä nopeasti – parhaassa tapauksessa heti ensimmäisistä työpäivistä alkaen.

Juuri nyt haemme

Lue lisää tehtävistä ja katso tarkemmat hakuohjeet linkkien kautta. Lähetä hakemus 28.5. mennessä WhatsAppilla numeroon 040 8111 320.

Harjoittelujaksosta

Harjoittelujaksomme ovat pääsääntöisesti viiden kuukauden mittaisia, jotta saamme annettua sinulle tilaa ottaa alaa ja osaamista haltuun. Kevään harjoittelujaksot toteutetaan aikavälillä helmikuusta kesäkuuhun ja syksyn jaksot elokuusta tammikuuhun.

Voit laittaa meille hakemuksen milloin vain osoitteeseen traineeprogram@tapaus.fi tai hakea yllä oleviin avoimiin harjoittelupaikkoihimme.

Trainee-kokemuksia

”Olin Pasilan Studioilla klo 05.45 aamulla ennen ketään muuta projektitiimiläistä, koska olin niin innoissani ensimmäisestä onsite-keikastani”. Tapauksen harjoittelija vm. 2017

”Juttelin joulun alla työprojektiin liittyen puhelimessa Joulupukin kanssa – ja Pukki puhelun lopuksi lupasi yrittää ehtiä aattona vierailemaan myös minun luonani.” Tapauksen harjoittelija vm. 2019

”Aamupäivän aikana sain kaksi työtehtävää: Ensimmäiseksi selvitin, moneltako aurinko nousee ja laskee ja millaisiin hellelukemiin lämpötilat kohoavat asiakasyrityksen offsite-tapahtuman mahdollisissa matkakohteissa ja heti perään selvitin, voimmeko järjestää tapahtuman ulkosaaristossa toivomamme aikataulun mukaisesti, koska jäänmurtajat kulkivat vielä poikkeusreitillä.” Tapauksen harjoittelija vm. 2021

Lue alta erilaisia inspiroivia uratarinoita, jotka ovat saaneet alkunsa harjoittelusta:

 

Antti Kihlström
Project Director, International & Special Operations

Kun aloitin työharjoitteluni tapahtumatoimistossa 2007, en ollut hetkeä aiemmin edes tiennyt, että on olemassa tapahtumatoimistoja.

Jo ensimmäisellä työharjoitteluviikollani sain tehtäväkseni lähteä lautalla Tukholmaan täyteen ahdetun pakettiauton kera. Kohteena oli Arlandan lentokenttä. Erääseen lentokonehangaariin oli rakenteilla automerkin tapahtuma. Lentokenttäpoliisi saattoi minut ja pakettiautoni perille.

Kun pääsin perille, tapahtuman tuottaja pyysi minua tyhjentämään pakettiauton, kasaamaan parikymmentä IKEAn Lack-pöytää ja sen jälkeen ajamaan takaisin lautalle ja Suomeen.

Lack-pöydän jalkoja paikoilleen ruuvatessani katselin ympärilleni ihaillen, rakentuvan tapahtuman tunnelmaa aistien. Wow, miten hieno työ! Rakkaus ja innostus tätä työtä kohtaan syntyi tuolla hetkellä.

Myöhemmin tapahtumamaailma on vienyt minut johtamaan tapahtumia ympäri maailman ja koko tapahtumaspektrin: Rio de Janeirosta Bangkokiin, Seattlesta Abu Dhabiin. Helsingin keskustassa järjestetystä massatapahtumasta aina Suomen huoltovarmuuden kannalta kriittisen hankkeen koronatoimien johtamiseen. Vuosi toisensa jälkeen löydän itseni hämmästelemästä sitä, mihin paikkoihin ja tilanteisiin tapahtumaosaaminen tekijänsä vie.

Venla Vainio
Planning Coordinator

Istuin kulttuurituotannon opintojeni tapahtumamarkkinointikurssilla, kun kuulin ensimmäisen kerran Tapauksesta. Lyhyen perehtymisen jälkeen olin vaikuttunut ja lisäsin Tapauksen harjoittelupaikkojen toivelistalleni. Vuotta myöhemmin sain vinkin avoimesta harjoittelupaikasta Tapauksen suunnitteluosastolla. Aluksi hieman epäilin kykyjäni ja luovuuttani, mutta onneksi en antanut sen vaikuttaa hakemiseen.

Harjoitteluni alussa tein paljon myyntivaiheen selvitystöitä, otin esimerkiksi selvää esiintyjien ja tapahtumatilojen saatavuus- ja hintatiedoista ehdotuksia varten. Opittuani perusasiat ja saatuani hyvän käsityksen toimialasta, siirryin vahvemmin toteuttamaan luovaa suunnittelua. Myyntipresentaatioiden tekemisessä yhdistyi konseptien ja tapahtumateemojen ideoiminen, tekstien kirjoittaminen sekä visuaalisen silmän hyödyntäminen. Tämä yhdistelmä vei minut mennessään.

Harjoittelussa oli koko ajan saatavilla tukea, jos sitä tarvitsi. Koskaan ei tarvinnut ratkaista haastavaa tilannetta yksin. Oman paikkani tiimin jäsenenä löysin jo harjoittelun aikana.

Viimeisen harjoittelupäiväni jälkeen menin illalla nukkumaan ja herättyäni seuraavana aamuna suuntasin toimistolle työntekijänä.

Työssäni suunnittelukoordinaattorina saan suunnitella tapahtumia laidasta laitaan, tutkia tapahtuma-alan trendejä ja ennen kaikkea oppia jatkuvasti lisää. Työ Tapauksen luovalla osastolla on monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Lue lisää meistä

Tutustu Pohjoismaiden johtavaan tapahtumatoimistoon

Copyright © 2022 TAPAUS