Tapaus yhteistyöhön Baronan kanssa

Tapauksen tapahtumatyöntekijäksi voi jatkossa hakea Baronan kautta. Uusi yhteistyökumppanimme vastaa jatkossa kohtaamisten ammattilaisten rekrytoinnista, buukkauksesta ja palkanmaksusta.

”Osaava ja tekemiseen intohimolla suhtautuva henkilökuntamme on menestyksemme ydin, ja sama tämä pätee myös tapahtumatyöntekijöihin”, sanoo Tapauksen Chief Operating Officer, Joonas Patama. Heidän työnsä on keikkaluontoista, ja tehtävät vaihtelevat promootioista myyntitapahtumiin ja erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Barona etsii kasvavaan joukkoomme ammattilaisia, joilla on avoin mieli, muuntautumis- ja heittäytymiskykyä sekä aito halu luoda unohtumattomia kokemuksia.

Tapauksella on kunnianhimoiset kasvutavoitteet, ja asemamme yhtenä Pohjoismaiden merkittävimmistä alan toimijoista vaatii paljon myös kumppaneiltamme. Vuonna 1999 perustettu Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys, ja yhteistyömme taustalla on samankaltainen arvopohja, jonka kulmakivi on vastuullisuus. Näistä lähtökohdista on hyvä aloittaa yhteinen menestystarina.

”Pitkään jatkuneen tapahtuma-alan taantuman jälkeen on erityisen hienoa aloittaa tuleva vuosi uuden yhteistyökumppanin kanssa”, kommentoi Maria Nyman, Barona HoReCan palvelujohtaja.

Copyright © 2023 TAPAUS