Tapaus-konserni laajenee ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaiden suurimpana tapahtumatoimistona, kun ruotsalainen Nine Yards yhdistyy Tapauksen tytäryhtiöön Eventyriin

08.12.2021 Tukholma/Espoo – TAPAUS-konserni on eilen ostanut göteborgilaisen tapahtumamarkkinointitoimisto Nine Yardsin, joka yhdistetään osaksi Tapauksen ruotsalaista tytäryhtiötä Eventyr Ab:tä. Yhdessä Eventyristä ja Nine Yardista muodostuu Ruotsin markkinoiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto.

Useilla Årets Byrå -palkinnoilla palkittu Nine Yards on yksi Ruotsin johtavista toimistoista, jolla on toimipaikat sekä Göteborgissa että Tukholmassa. Kolmekymmentä henkeä työllistävän Nine Yardsin liikevaihto on 8,78 miljoonaa euroa, ja sillä on monia suuria asiakkaita kuten VW Group, Carlsberg ja Volvo. Nine Yardsin yhdistyminen Eventyriin merkitsee TAPAUS-konsernin kokonaistarjonnan merkittävää vahvistumista Ruotsissa.

”Olen äärettömän iloinen, että voin nyt kertoa yhdistyvämme yhden Ruotsin parhaimman toimiston kanssa. Yhdistymisen myötä vahvistamme tarjontaamme erityisesti B2B- ja B2C-segmentissä, joissa meillä on tällä hetkellä kasvava kysyntä. Yhdistyminen on tärkeä strateginen askel meidän laajentumisessamme Pohjoismaihin, missä näemme suuren osan kasvusta”, sanoo Eventyrin toimitusjohtaja Sofi Franzén.

”Näen Eventyrin ja Nine Yardsin yhdistymisessä suuren potentiaalin – erityisesti asiakkaiden näkökulmasta. Eventyr on pitkään ollut yksi merkittävimmistä kilpailijoista, joihin vertailimme aina itseämme. Nyt täydennämme ja vahvistamme toisiamme niin, että voimme yhdessä nostaa alan rimaa Ruotsissa sekä luovasti että strategisesti. Minulle tämä on erittäin toivottava ja luonnollinen askel, ja odotan innolla kasvamista ja kehittymistä Eventyrin kanssa”, kertoo Nine Yardsin toimitusjohtaja ja perustaja Rasmus Jakobson.

– ”Yrityskulttuurimme sopivat hyvin yhteen, sillä arvostamme molemmat erityisen paljon työntekijöitämme, ja haluamme olla alan halutuin työpaikka. Vahvojen elämysten luominen tulee tulevaisuudessa olemaan yhä tärkeämpi osa markkinointiviestintää ja huippuosaamisella pystymme terävöittämään tarjontaamme entisestään. Näen edessämme jännittävän yhteisen matkan”, tiivistää Fredrik Göransson, Nine Yardsin vanhempi osakas ja perustaja.

TAPAUS-konsernin emoyhtiö Experimental Marketing Invest Oy hankki sata prosenttia Nine Yardsin osakkeista 7.12.2021, jolloin kaikki viisi Nine Yardsin osakkeenomistajaa siirtyivät konsernin palvelukseen. Sofi Franzén jatkaa Ruotsin toimitusjohtajana yrityksessä, jossa  tulee työskentelemään 68 työntekijää sekä Tukholmassa että Göteborgissa. Näiden lisäksi Tapaus-konsernilla on toimistot myös Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Koko konsernin toimitusjohtajana jatkaa Timo Aalto eikä yhdistymisellä tule olemaan vaikutusta yrityksen päivittäiseen liiketoimintaan, henkilöstöön tai asiakasprojekteihin Suomessa.

Lisätietoja medialle:

Timo Aalto, toimitusjohtaja, TAPAUS Oy
timo.aalto@tapaus.fi, p. 0400 801 205
www.tapaus.fi
www.eventyr.se

Copyright © 2023 TAPAUS