TAPAUS järjestää hyväntekeväisyyskatulätkäturnauksen Ukrainalle

TAPAUS järjestää hyväntekeväisyysturnauksen Aino Areenalla 29.6.2022. Katulätkäturnaukseen kutsutaan yritysten joukkueita pelaamaan rauhan pitkää peliä.

Ilmoittaudu mukaan

Pitkää peliä rauhaan

Me kaikki toivomme, että sota Ukrainassa päättyy pian ja pelkäämme, että näin ei käy. Humanitäärinen katastrofi on joka tapauksessa jo tosiasia, ja maan jälleenrakentaminen – niin fyysinen kuin henkinenkin – kestää vielä pitkään.

Tämä vaatii sekä ukrainalaisilta että heidän tukijoiltaan uskoa ja kärsivällisyyttä – pitkää peliä rauhaan ja tulevaisuuteen.

Katso video ukrainainalaisten tapahtumatoimistojen yhteisen organisaation toiminnasta

Apua, joka menee varmasti perille

Heti sodan sytyttyä, Ukrainan tapahtumatoimistot perustivat yhdessä NGO Volunteer hundred -organisaation, joka kerää avustustarpeita ympäri maan.

TAPAUS hankkii eniten tarvittavat tarvikkeet yhteistyössä ja koordinoi avun perille Lvivissä sijaitsevaan keskusvarastoon, josta NGO Volunteer hundred -organisaatio jakaa avun perille ympäri Ukrainaa sitä eniten tarvitseville.

Miten voit osallistua?

Kokoa vähintään 6 henkilön joukkue ja lähde mukaan hyvän mielen tapahtumaan, joka toimii myös konkreettisena apuna Ukrainan kriisissä. Lähde mukaan pelaamaan rauhan pitkää peliä tai tule kannustamaan joukkuettasi paikan päälle. Osallistumismaksut menevät lyhentämättömänä Ukrainaan.

Ilmoittaudu mukaan

KATULÄTKÄ ON YKSINKERTAINEN PELI: 6 PELAAJAA JAHTAA KIEKKOA 20 MINUUTIN AJAN, JA LOPUSSA UKRAINA VOITTAA.

Copyright © 2023 TAPAUS