TAPAUS avaa oman virtuaalistudion

Tapahtuma-alalla on käynnissä alan historian suurin murros koronaviruksen synnyttämän digiloikan ja kokoontumisrajoitusten myötä. Tapahtumat ovat siirtyneet verkkoon ja kohtaamiset muuttuneet virtuaalisiksi. TAPAUS Oy näkee fyysisten ja virtuaalitapahtumien hybridien olevan alan uusi normaali ja avaa oman kuvausstudion toimistonsa yhteyteen. Yritysten tarve kohdata asiakkaansa, henkilöstönsä, kumppaninsa tai kuluttajansa ei ole koronarajoitusten myötä loppunut, vaan patoutunut. Siksi virtuaalitapahtumille on nyt suuri kysyntä.

 – Reagoimme jo varhaisessa vaiheessa koronapandemiaan ja teimme heti strategisen päätöksen satsata täysillä virtuaalisiin kohtaamisiin. Se, mikä silloin oli suuri riski, on nyt osoittautunut onnistumiseksi. Oman studion avulla pystymme paremmin vastaamaan tähän kysyntään sekä toteuttamaan myös hybriditapahtumia tulevaisuudessa, toteaa TAPAUS Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto.

TAPAUS on parin viimeisen kuukauden aikana muuttanut usean fyysisen tapahtuman virtuaaliseksi: yhtiökokouksia, avainasiakastapahtumia, seminaareja, palkintogaaloja ja jopa henkilöstöjuhlia. Asiakkaiden palaute ja kokemus on ollut todella positiivinen. Virtuaalitapahtumien avulla asiakasyritykset ovat saavuttaneet uusia globaaleja yleisöjä, moninkertaistaneet osallistujamääriä, hankkineet kontakteja uusilta markkinoilta, sekä vahvistaneet yrityskulttuuriaan, työnantajamielikuvaansa ja sitoutuneisuutta.

Virtuaalisten kohtaamisten avulla haasteellinen tilanne onkin kääntynyt aivan uudeksi mahdollisuudeksi asiakkaillemme menestyä. Erityisesti digitaalisessa ympäristössä toimivat yritykset, kuten pelitalot, teknologiayritykset ja aineettomia palveluita tarjoavat yritykset, ovat olleet ensimmäisiä kokeilijoita – ja voittajia tässä virtuaalitapahtumien murroksessa, kertoo Timo Aalto.

 

Korona-aika on muuttanut ihmisten käyttäytymistapoja enemmän ja nopeammin kuin mikään aiempi globaalimurros. Eristäytyminen on opettanut meidät kohtaamaan, ostamaan palveluita ja nauttimaan viihdettä verkossa. Uudet digitaaliset käyttäytymistavat tulevat täydentämään ja rikastamaan vanhoja rutiinejamme pysyvästi. Siksi tulevaisuudessa fyysisten ja virtuaalisten tapahtumien hybridit tulevat olemaan uusi normaali.

Oman studion avulla TAPAUS pystyy toteuttamaan virtuaali- ja hybriditapahtumia entistä luovemmin ja monipuolisemmin. TAPAUS Oy:n studio avataan yrityksen toimiston yhteyteen Espoon Otaniemeen kesäkuussa 2020. Se mahdollistaa televisiolähetysten kaltaisten virtuaalitapahtumien kuvaukset korkealaatuisesti ja ketterästi.

Myös TAPAUS Groupiin kuuluvalla ruotsalaisella Eventyr AB:llä on Tukholmassa oma studionsa, jonka avulla yritykset voivat toteuttaa yhteispohjoismaisia tuotantoja ja virtuaalisia tapahtumia.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Hannu Takala, Commercial Director

hannu.takala@tapaus.fi

Copyright © 2023 TAPAUS