Talouskoordinaattori

Rekry

Haluatko mukaan Pohjoismaiden johtavan tapahtumatoimiston taloustiimiin? Me Tapauksella suunnittelemme ja toteutamme kaikkia aisteja kutkuttavia tapahtumia tunnetuille brändeille kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Etsimme nyt Espoon konttorillemme talouskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään elo-syyskuun aikana.

Talouskoordinaattorin tehtävä

Talouskoordinaattorina pidät tiimisi kanssa Tapaus Oy:n talousosaston rattaat pyörimässä ja tuet yrityksen menestystä. Tehtävän päävastuualueet käsittävät osto- ja myyntireskontran eri tehtäviä, kuten ostolaskujen kohdistamista ja maksamista, myyntilaskujen laatimista, tarkistamista ja asiakkaan maksujen seuraamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, asiakkuusvastaavien ja tapahtumatuottajien kanssa ja työskentelet myös erinäisissä säännöllisissä raportointitehtävissä ja pienemmissä projektityötehtävissä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä ja erinomaista palveluasennetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä, jonka lisäksi etsimme yhteistyökykyistä tiimipelaajaa, jolta löytyy periksiantamattomuutta sekä vastuunotto- ja rutiininsietokykyä.

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme vahvassa kasvussa olevan yrityksen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, joita mahdollistavat vaihtelevista taustoista tulevat, ahkerat, positiiviset ja intohimoiset kollegat.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi Adeccon kautta tältä sivulta.

Lisää meistä

Tilaisuuksien ideointi- ja toteuttamistoimisto Tapaus Oy on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, johon kuuluu myös ruotsalainen tapahtumatoimisto Eventyr Nine Yards. Tapaus tarjoaa yli kymmenen vuoden kokemuksella ja yli sadan ammattilaisen voimin tapahtumajärjestämisen palveluita niin fyysisesti kuin virtuaalisestikin Suomessa ja ulkomailla.

Tapauksen palvelutarjontaan kuuluu asiakas-, henkilöstö-, kuluttaja-, vaikuttaja- ja sidosryhmätapahtumien sekä messujen suunnittelu ja toteutus asiakkaan tarpeiden mukaan, käsittäen vuosittain yli 1000 tapahtumaa kaikissa eri kokoluokissa.

Tapauksen arvot ovat ryhmähenki, rohkeus, reliabiliteetti ja rakkaus lajiin. Arvot on valittu ja määritelty yhdessä koko henkilöstön kanssa, ja sen seurauksena arvot näkyvät yrityksessä arjen tasolla kaikessa tekemisessä. Haastavissakaan tilanteissa ei pelätä tehdä rohkeita ratkaisuja, ja töitä tehdään yhdessä työkavereiden sekä kumppaneiden kanssa, ryhmähenkeä korostaen. Luotettavuus on toiminnan kulmakivi.

Copyright © 2022 TAPAUS