Roof tuli taloon

Muodostamme nyt 80 tapahtuma-alan ammattilaisen ainutlaatuisen kokonaisuuden

 

Toukokuussa 2019 saimme kertoa innostavat uutisemme: Tapaus ja kuluttajatapahtumiin erikoistunut Roof yhdistyvät. Nyt Roofin tavarat on pakattu, ja muuttokuorma saapunut Tapauksen Espoon toimistolle.

Ainutlaatuisia tapahtuma-alan ammattilaisia

Muuttokuorman lisäksi saimme Otaniemeen 14 uutta tapauslaista. Emme tyytyneet ottamaan heitä vastaan vain yläfemmoilla, vaan loimme oman Ocktail-kickoffin. Tapahtuma-alan tymäköimmän cocktailin, joka nosti DiSC-analyysin avulla esille jokaisen uuden ja vanhan tapauslaisen uniikit vahvuudet ja erikoisuudet.

Muodostamme nyt 80 tapahtuma-alan ammattilaisen Tapauksen, jonka katon alta löytyy erikoistumista ja osaamista kaikkiin tapahtumiin. Uskomme, että juuri eri persoonien ainutlaatuisuus tekee meistä monipuolisesti erilaisia – ja siitä hyötyvät meidän lisäksi myös asiakkaamme ja kumppanimme.

 

Uudet tapauslaiset

Lämpimästi tervetuloa Tapaukselle:

Anna Tallgren, Daniela Parikka, Erika Lumme, Hanna Kaukoniemi, Ida Kielinen, Jani Savola, Jocke Tallberg, Joonatan Leino, Kirsi Shemeikka, Mika Roiha, Milla Gröndahl, Mira Lassenius, Nonna Brück ja Rina Katz-Kaltiainen.

Kaikki Tapauksen yhteystiedot löytyvät täältä.

Pohditko yritys- tai kuluttajatapahtuman järjestämistä?

Autamme mielellämme järjestämään merkityksellisiä kohtaamisia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi.

Copyright © 2023 TAPAUS