TAPAUS hakee markkinointipäällikköä kasvavaan rooliin

Olemme jo Pohjoismaiden johtava tapahtumatoimisto, mutta aikeenamme ei ole tyytyä tähän vaan jatkaa kasvua. Siksi etsimme historiamme ensimmäistä kokopäiväistä markkinointipäällikköä, joka tukee myyntiämme uusien strategisten asiakkaiden hankkimisessa ja auttaa pitämään nykyiset aktiivisina.

Työhösi kuuluu suunnittelu, budjetointi ja markkinoinnin johtaminen yhteistyössä myynnin kanssa ja raportoit Tapauksen kaupalliselle johtajalle. Lisäksi vastaat Tapaus-brändin ja työnantajamielikuvan rakentamisesta yhteistyössä toimitusjohtajan ja Nordic CMO:n kanssa. 

Markkinointipäällikkönä voi itse vaikuttaa tämän kokonaisuuden rakentamiseen ja kumppaniverkostoon, mutta jos haluat olla etsimämme henkilö, osaat tarvittaessa siirtyä sujuvasti itsenäisesti ja työtä kaihtamatta otsikkotason visioinnista päivittäiseen konkreettiseen tekemiseen. 

Tarjoamme sinulle

Markkinointipäällikkö on uusi titteli yrityksessämme, joten voit aidosti vaikuttaa työnkuvaasi. Varmaa on kuitenkin, että sinulla on erittäin keskeinen rooli Tapauksen markkinoinnissa ja kansainvälisessä kasvussa. Pääset tukemaan myös pohjoismaisten sisaryritysten kasvua. Henkilökohtaisen kasvusi puitteiksi me tarjoamme uniikin työyhteisön, jossa suoran puheen arvostaminen, ihmisistä huolehtiminen ja yksilöllisyyden kunnioittaminen eivät ole vain sanahelinää ja jossa ympäristöstä välittäminen näkyy juhlapuheiden sijaan tekoina. Me tarjoamme vapautta toteuttaa itseään ja vastapainona edellytämme vastuunkantoa työkavereita ja firmaa kohtaan. 

Markkinointipäällikkönä keskeiset osaamisalueet voivat koskea seuraavia aiheita:

  • B2B-markkinointi erityisesti isoille ja kansainvälisille suomalaisille yrityksille
  • Digitaalisen markkinoinnin vahva ymmärrys, erityisesti asiakashankinnan näkökulmasta
  • Myyntiä tukevan sisällön tuottaminen ja sisältöstrategian rakentaminen
  • Account Based Marketing- ajattelun jalkauttaminen ja yhteistyö myynnin kanssa
  • Markkinoinnin automaation pystyttäminen
  • Kumppanien tuloksellinen johtaminen
  • Markkinointitapahtumien suunnittelu ja johtaminen

Odotamme sinulta

Sinulla on vaativaan työnkuvaan sopiva kokemus ja näytöt kasvun rakentamisesta B2B-myynnin tukena, vahva ymmärrys digitaalisen markkinoinnin hyödyntämisestä ja polte tehdä kaupallisesti merkittävää markkinointia. Ominaisuuksiltasi olet strategisesti ajatteleva kielitaitoinen johtajatyyppi, joka ei pelkää hands-on-työtä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.12.2021 mennessä osoitteeseen rekry@tapaus.fi otsikolla ”Markkinointipäällikkö”. Työsi joustavissa olosuhteissa Tapauksen Espoon Otaniemen toimistolla alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa:

Tapauksen kaupallinen johtaja Hannu Takala 

hannu.takala@tapaus.fi 

p. 050 376 1076
Soittoajat: 2.12. klo 8.30–9.30 ja 9.12. klo 8.30–10.00

Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto 

timo.aalto@tapaus.fi 

p. 0400 801 205 

Soittoaika: 9.12. klo 10.30–13.00

Copyright © 2022 TAPAUS