Graafinen suunnittelija

Tapauksen luovalta osastolta puuttuu yksi varsin merkittävä palanen: graafinen suunnittelija (joko koko- tai osapäiväiseen rooliin).

Me etsitään juuri sinua, jos osaamiesi asioiden listalta löytyvät vahva visuaalinen näkemys, tuotantokelpoisten aineistojen tuottaminen digiin ja printtiin sekä liikkuvan kuvan parissa puuhailu. Vahvuuksista tulisi löytyä etenkin taittaminen ja typografia sekä erilaisten painomateriaalien tuntemus. Aikaisempi kokemus pohjapiirrosten parissa työskentelystä ei olisi haitaksi.

Tapahtuma-alalla ei pääse karkuun painetta ja deadlineja, silti on suoriuduttava. Jos työsi jälki pysyy kiireessäkin priimana, langat käsissä eikä oman työn tehokas organisointi tuota liiaksi päänvaivaa, olet meidän tyyppi. Ja jotta hommaa rullaa mutkattomasti kaikkien kollegoiden kanssa, tulisi sinun pystyä ilmaisemaan itseäsi selkeällä suomella ja sujuvalla englannilla.

Jos me saamme sinun osaamisesi käyttöömme, saat sinä meiltä työpaikan mahtavien tyyppien parissa avoimessa yrityskulttuurissa – ja tietenkin tilaisuuden olla luomassa ikimuistoisia tapahtumia huikeille asiakkaillemme.Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.1.2022 osoitteeseen: rekry@tapaus.fi.

Copyright © 2022 TAPAUS