Rekry

Töihin Tapaukselle

Olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä. Täältä löydät työnkuvat rooleihin, joihin haemme tekijää juuri nyt. Vaikka toiveisiisi sopiva rekry ei ole päällä, avoin hakemus kannattaa aina jättää. Lue kuitenkin ensin alta, kenelle haluat pikkusormesi antaa. 

Luontoisetuna työ

Meillä ei ole pingispöytää eikä kiipeilyseinää. Toimistossamme on toki puitteet kohdillaan, mutta kekseliäitä etuja enemmän ratkaisee itse työn sisältö – siis se, onko maanantaiaamuna mukava lähteä duuniin.

Meitä tapauslaisia yhdistää se, että meille ei riitä normipäivä, vaan haluamme haastaa käsitykset mahdottomasta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestämme. Me siis suhtaudumme työhömme tapahtumatoimistossa intohimoisesti. Suurin palkintomme on, kun asiakas sanoo spontaanisti ”Vau!” Tähän ei kuitenkaan päästä yläfemmoja heittämällä vaan työ tapahtumatoimistossa on ihan oikeaa työtä.

Tapahtumatoimiston tehtävä on huolehtia, että asiakas nukkuu yönsä rauhassa. Projektitiimiltä tämä vaatii usein lehmän hermoja ja kärpän ketteryyttä. Yli 100 tapahtumatuotannon ammattilaista ovat Tapauksella suurin voimavaramme takaamassa laadukasta toimitusvarmuutta tapahtumassa kuin tapahtumassa.

Toimistolla onkin niin silmin havaittava tekemisen meininki, että saamme siitä kommentteja toimistollamme käyviltä vierailta. Tämän energian taustalla on ryhmähenki, joka on luotu yhteisillä arvoilla.

Henki lähtee arvoista

Tapahtumatoimisto Tapauksen arvot ovat ryhmähenki, rohkeus, reliabiliteetti ja rakkaus lajiin. Arvot on valittu ja määritelty yhdessä koko henkilöstön kanssa, ja sen seurauksena arvot näkyvät arjen tasolla kaikessa tekemisessä. Haastavissakaan tilanteissa ei pelätä tehdä rohkeita ratkaisuja, ja töitä tehdään yhdessä työkavereiden sekä kumppaneiden kanssa ryhmähenkeä korostaen. Luotettavuus on toimintamme kulmakivi.

TAPAUS aivan lyhyesti

TAPAUS Oy on 29 miljoonan euron liikevaihdollaan Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, johon kuuluu myös ruotsalainen tapahtumatoimisto Eventyr Ab. Tapaus on perustettu vuonna 2012, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yli 100 intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa tapahtumajärjestäjää Espoossa, Tampereella ja Turussa. Tapaus on erikoistunut erilaisten fyysisten sekä virtuaalisten yritystapahtumien järjestämiseen Suomessa ja ulkomailla. Suunnittelemme ja toteutamme asiakas-,henkilöstö-, kuluttaja-, vaikuttaja- ja sidosryhmätapahtumia sekä messuja. Vuosittain järjestämme yli 1 000 tapahtumaa ja olemme toteuttaneet projekteja jo lähes 30 maassa.

Copyright © 2022 TAPAUS