Yritystapahtumat

Yritystapahtumat ovat luonnollinen tapa ylläpitää ja luoda uusia asiakassuhteita


Me Tapauksessa olemme auttamassa ja järjestämässä yrityksille ja sen asiakkaille mahdollisuuksia vuorovaikutukseen uskottavien yritystapahtumien muodossa. Uskomme vahvasti siihen, että sujuvalla vuorovaikutuksella luodaan yritysten välisiä menestystarinoita. Toimimme Suomessa ja ulkomailla. Tapauksessa työskentelee tällä hetkellä lähes seitsemänkymmentä alansa innostunutta ammattilaista luoden erilaisia yritystapahtumia. Yritystapahtumat saavat meidät syttymään ja haluamme olla mukana järjestämässä asiakasyrityksillemme vuoden tärkeimpiä kohokohtia. 

003 Kone Management Meeting Kalastajatorppa 9-2016.jpg

Yritystapahtumat Suomessa

Yritystapahtuman järjestäminen Suomessa on kannattavaa ja eksoottista koska,
• Neljä vuodenaikaa – muuttuvat vuodenajat ja kaunis Suomen luonto mahdollistavat tapahtuman järjestämisen, vaikka useamman kerran vuodessa.
• Upea Suomen Lappi - eksoottinen Lappi on varsinkin ulkomaalaisille yritysvieraille mieleenpainuva elämys.
• Jää mieleen – tapaaminen kasvotusten on mieleenpainuva kokemus, joka muistetaan takuulla paremmin, kuin satunnainen virtuaalinen keskustelu.
• Osaavat ammattilaiset -Tapauksella on vuosien kokemus ja Suomen parhaat tekijät.
• Kustannustehokasta -aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan vaan tapahtuman järjestäminen onnistuu kätevästi myös kotimaassa.


Teknologian ja virtuaalisen yhteydenpidon rinnalla kasvokkain järjestetyt tapaamiset ovat arvokkaita ja ainutlaatuisia kokemuksia. Kasvokkain tapahtuvaan kommunikointiin on syytä panostaa, sillä kommunikointi tässä ja nyt on voimakkaampaa, kuin tietokoneruudulta tai puhelimessa käyty keskustelu. Siinä yhteistyölle luodaan kasvot ja vuorovaikutus saa uudenlaisen arvon. Erilaiset yritystapahtumat ovat yritykselle keinoja tulla muistetuksi ja vahvistaa yrityksen brändiä. Järjestämme yrityksen näköisiä yritystapahtumia kaiken kokoisille yrityksille.


Yritystapahtumat Suomessa ovat erinomainen vaihtoehto, kun harkitaan esimerkiksi ulkomaalasten yhteistyökumppanien kutsumista Suomeen. Suomi on täynnä mahdollisuuksia erilaisille yritystapahtumille. Onnistuneen tapahtuman avulla mm. ylläpidetään ja luodaan uudenlaisia suhteita uusiin asiakkaisiin ja vahvistetaan yrityksen yrityskuvaa. Nykypäivänä erottuminen joukosta on tärkeää ja näkyvyyteen kannattaa panostaa.
 

TAPAUS järjestää ikimuistoiset yritystapahtumat

Tapauksen kautta yrityksesi saa varmasti ammattitaitoista ja nykyaikaista tapahtumatuotantoa. Hyvin organisoidut yritystapahtumat jäävät pitkäksi aikaa mieleen ja luovat positiivisia mielleyhtymiä yrityksestä. Yhdistämällä työn ja hauskanpidon saa yritys uudenlaisia kokemuksia, jotka saattavat johtaa johonkin suurempaan.

Yritystapahtumat järjestetään pienintä yksityiskohtaa myöden ja jokaisesta yritystapahtumasta tehdään omanlaisensa mieleenpainuva elämys, joka maksaa itsensä taatusti takaisin mm. uusilla yhteistyömahdollisuuksilla. Valitsemalla Tapauksen yritystapahtumasi koordinaattoriksi tuet kotimaista osaamista ja saat avuksesi Suomen suurimman tapahtumajärjestäjän ammattitaidon ja kokemuksen.

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700