Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotanto ammattina ja intohimona


Tapahtumatuotanto ammattina on haasteellinen ja monipuolinen työ. TAPAUS työllistää tällä hetkellä n. neljäkymmentä tuotannon huippuosaajaa Espoossa ja Tampereella. Järjestämme vuodessa noin 500 erilaista tapahtumaa. Kohderyhmänä ovat kaiken kokoiset yritykset ja toimintamme on kansainvälistä. Järjestämme tapahtumia ympäri maailmaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä TAPAUS on Suomen suurin yritystapahtumien tuottaja. Aloitimme toimintamme vuonna 2012 ja kasvu on ollut nopeaa. Tapahtumatuotanto on meille intohimo ja kokopäivätyö.

Miten tapahtumatuotanto toimii käytännössä?

Tapahtumatuotanto vaatii tekijältään rautaista osaamista ja alan tuntemusta. Työssä vaaditaan mm. täsmällisyyttä, rohkeutta ja joustavuutta. Pysymme asiakkaiden antamissa budjeteissa ja seuraamme tiukasti aikatauluja. Uskomme, että onnistunut tapahtuma synnyttää uusia menestystarinoita ja tärkeitä kohtaamisia.

Tiedämme, että onnistuneen tapahtuman järjestäminen on asiakasyrityksillemme iso juttu ja siksi otamme tapahtuman tuotannon alusta asti vakavasti. Tapahtuman sujuminen moitteettomasti antaa vaikutelman myös itse yrityksestä ja sen toimintaperiaatteista. Hyvin organisoitu ja onnistunut tapahtuma auttaa siis mm. yrityksiä vahvistamaan brändiään, panostamaan tunnettuuteen ja verkostoitumaan uusien asiakkaiden kanssa sekä ylläpitämään vanhoja asiakassuhteita.

001 Neste 70v.jpg

Mitä tapahtumatuotanto on ja mitä se pitää sisällään?

Tapahtumatuotanto on iso kokonaisuus erilaisia vaiheita, kuten esimerkiksi esiintyjien valinta, maistuvan ruuan tilaus, oikeanlaisen tunnelman luonti, laadukkaan tilan ylläpito, yrityksen ilmeen korostaminen, toimivan akustiikan toteuttaminen ja kutsujen lähettäminen jne. Tapahtumasuunnitteluun ja tapahtuman tuotantoon kuluu paljon aikaa ja siksi onkin tärkeää, että tekijöitä riittää ja heillä on taitoa toteuttaa ainutlaatuisia tapahtumia. Tapahtumatuotannon eri vaiheita toteuttamassa on oltava ammattitaitoinen ja kokenut porukka.


Tapauksen kautta saat järjestettyä yritystapahtuman vaivattomasta. Hoidamme halutessasi tapahtumatuotannon alusta aivan loppuun asti. Meidän ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella saamme toteutettua yrityksellesi yritystapahtumat haluamallasi tavalla.

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700

Katso kaikki yhteystiedot »