Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotanto ammattina ja intohimona


Tapahtumatuotanto ammattina on haasteellinen ja monipuolinen työ. TAPAUS työllistää tällä hetkellä yli parikymmentä alansa huippuosaajaa Espoossa ja Tampereella. Järjestämme vuodessa noin pari sataa erilaista yritystapahtumaa. Kohderyhmänä ovat kaiken kokoiset yritykset ja toimintamme on kansainvälistä. Järjestämme yritystapaamisia ympäri maailmaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä TAPAUS on Suomen suurin yritystapahtumien tuottaja. Aloitimme toimintamme vuonna 2012 ja kasvu on ollut nopeaa. Tapahtumatuotanto on meille intohimo ja kokopäivätyö.

Miten tapahtumatuotanto toimii käytännössä?

Tapahtumatuotanto vaatii tekijältään rautaista osaamista ja alan tuntemusta. Työssä vaaditaan mm. täsmällisyyttä, rohkeutta ja joustavuutta. Pysymme asiakkaiden antamissa budjeteissa ja seuraamme tiukasti aikatauluja. Toteutamme juuri sellaisen yritystapahtuman, kuin olemme yhdessä sopineet asiakkaan kanssa. Uskomme, että onnistunut yritystapaaminen synnyttää uusia menestystarinoita ja tärkeitä kohtaamisia. Yrityksemme työntekijät pelaavat yhteen hiileen ja ideoivat jokaisesta yritystapaamisesta omanlaisensa yritystapahtuman.


Alan ammattilaisena tiedämme, että onnistuneen tapahtuman järjestäminen on yritysasiakkaillemme iso juttu ja siksi otamme tapahtuman tuotannon alusta asti vakavasti. Tapahtuman sujuminen moitteettomasti antaa vaikutelman myös itse yrityksestä ja sen toimintaperiaatteista. Hyvin organisoitu ja onnistunut tapahtuma auttaa siis mm. yrityksiä vahvistamaan brändiään, panostamaan tunnettuuteen ja verkostoitumaan uusien asiakkaiden kanssa sekä ylläpitämään vanhoja asiakassuhteita.


Meillä Tapauksessa on tärkeää sekä asiakkaiden että työntekijöidemme viihtyvyys ja ammattitaito. Panostamme erityisesti henkilökunnan osaamiseen ja työhyvinvointiin. Tapauksessa työskentelee mm. asiakas-, ja projektipäälliköitä, tapahtumantuottajia ja kourallinen muita alansa huippuosaajia. Tapahtumatuotanto on välillä pitkäkin prosessi ja tapahtumaa on odotettu kuukausia. Itse tapahtuma kestää kuitenkin vain hetken. Onnistuneen tapahtuman jälkeen tunteet ovat pinnassa niin meillä kuin yritysasiakkaillamme. Mikään ei ole suurempi palkinto, kuin juhlia yhdessä asiakkaan kanssa onnistunutta tapahtumaa ja tirauttaa onnen kyyneleitä. Tapauksessa suhtaudutaan tapahtumatuotantoon täydellä sydämellä ja suurella palolla.

tapahtumatuotanto kannattaa tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa

Mitä tapahtumatuotanto on ja mitä se pitää sisällään?

Tapahtumatuotanto on iso kokonaisuus erilaisia vaiheita, kuten esimerkiksi esiintyjien valinta, maistuvan ruuan tilaus, oikeanlaisen tunnelman luonti, laadukkaan tilan ylläpito, yrityksen ilmeen korostaminen, toimivan akustiikan toteuttaminen ja kutsujen lähettäminen jne. Tapahtumasuunnitteluun ja tapahtuman tuotantoon kuluu paljon aikaa ja siksi onkin tärkeää, että tekijöitä riittää ja heillä on taitoa toteuttaa ainutlaatuisia tapahtumia. Tapahtumatuotannon eri vaiheita toteuttamassa on oltava ammattitaitoinen ja kokenut porukka.


Tapauksen kautta saat järjestettyä yritystapahtuman vaivattomasta. Hoidamme halutessasi tapahtumatuotannon alusta aivan loppuun asti. Tapahtumatuotanto yhdessä Tapauksen kanssa on parhaimmillaan jonkin uuden alku tai suuren menestystarinan jatkumo. Meidän ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella saamme toteutettua yrityksellesi yritystapahtumat haluamallasi tavalla. Vain taivas on rajana, kun Tapauksen moniosaajat lyövät päänsä yhteen ja rupeavat luomaan jotain ainutlaatuista juuri Sinulle ja yrityksellesi.

Tapahtumatuotanto ammattitaidolla Tapaukselta.

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700

Katso kaikki yhteystiedot »