Tapahtumasuunnittelu

Parhaat tapahtumat tehdään porukalla!


TAPAUS on kansainvälinen tapahtumatoimisto. Järjestämme mieleenpainuvia yritystapahtumia erikokoisille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Uskomme vuorovaikutuksen synnyttävän menestystarinoita ja uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia. Yritys perustettiin vuonna 2012 ja olemme tällä hetkellä Suomen suurin yritystapahtumien järjestäjä. Tapahtumasuunnittelu on meillä verissä ja intohimonamme on järjestää kokonaisvaltaisia elämyksiä yrityksille ja sen sidosryhmille. Palveluksessamme on pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia, jotka tekevät työtä täydestä sydämestään.

tapahtumasuunnittelu yhdessä ammattilaisen kanssa


Tapahtumasuunnittelu on haastavaa ja aikaa vievää puuhaa, siksi Tapauksessa tehdään tätä työtä kokopäiväisesti ja tunteella. Tapahtumatoimisto Tapauksen kautta saat varmasti onnistuneen ja mieleenpainuvan tapahtuman yrityksellesi ja sen asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai vaikkapa koko henkilökunnalle. Vanha sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää paikkaansa tässäkin tapauksessa. Me Tapauksessa suunnittelemme ajan kanssa jokaisen tapahtuman ja hiomme tapahtuman jokaista yksityiskohtaa silmällä pitäen.

Miksi siirtää tapahtumasuunnittelu ammattilaisen huoleksi?

• Asiakasyrityksen koko henkilökunta voi nauttia tapahtumasta ja keskittyä itse tapahtuman antiin.
• TAPAUS panostaa kokopäiväisesti tapahtumasuunnitteluun ja tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen.
• Yrityksen omaa aikaa säästyy muuhun oleelliseen ja budjetissa/aikatauluissa pysytään varmasti.
• Ammattilainen ottaa huomioon kokonaisuuden, mukaan lukien tapahtuman pienetkin yksityiskohdat.


Asetumme tapahtumaa suunnitellessa kutsutun asemaan ja pohdimme, kuinka tapahtumasta luodaan mieleenpainuva ja asiakasyrityksen näköinen tapahtuma. Ruoka, osaavat esiintyjät, lämmin tunnelma, tilat, akustiikka, tapahtuman ilme ja kutsut jne. kuuluvat kaikki tärkeänä osana tapahtumasuunnitteluun ja toteutukseen. Meillä on tarjota asiakkaillemme myös luotettava alihankintaverkosto ja toteuttaa näin asiakasyrityksen kaikki toiveet. Tapauksen toteuttama tapahtuma tarjoaa siis kokonaisvaltaisen elämyksen niin asiakkaalle itselleen, kuin kaikille muille tapahtumassa olleille.


Tapahtumasuunnittelu on haastava ja iso prosessi, johon kuluu paljon työtunteja ja siksi on hyvä siirtää tapahtuman järjestelyt tapahtumasuunnitteluun erikoistuneelle yritykselle. Otamme tapahtumaa suunnitellessa huomioon kaikki aistimme ja pyrimme järjestämään jotain sellaista mitä muistellaan vielä pitkään. Onnistunut tapahtuma vahvistaa asiakasyrityksen tunnettuutta. Tapahtumassa on luonnollista verkostoitua ja ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Näin tapahtumaan käytetty rahasumma maksaa itsensä taatusti takaisin.


Tapahtumasuunnittelu ja sen toteutus saattavat olla iso panostus asiakasyritykselle. TAPAUS pitää kuitenkin huolen siitä, että tapahtuma onnistuu ja sujuu halutulla tavalla. Takaamme myös, että asiakasyrityksen koko henkilökunta voi ottaa rennosti koko tapahtuman ajan.

TAPAUS on kokenut tapahtuman suunnittelija ja toteuttaja

Ammattitaitoinen ja kokenut Tapauksen henkilökunta järjestää tapahtumasta alansa kiinnostavimman kohtaamisen, joissa pidetään myös hauskaa. Tapahtuman toteuttaminen ei voi enää helpommaksi muuttua. Tapauksella on vajaan viiden vuoden kokemus yritystapahtumien järjestämisestä. Vuodessa toteutamme parisen sataa tapahtumaa. Pidämme haasteista ja pyrimme luomaan jokaisesta tapahtumasta toistaan paremman. Tapahtumasuunnittelu Tapauksen kautta on kaikkea mitä yritys voi toivoa ja mitä yritys erityisesti tarvitsee.

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700