Tapahtumajärjestäjä


TAPAUS on Suomen suurin tapahtumajärjestäjä, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen ympäri Suomea ja ulkomailla. Meillä on yli viiden vuoden kokemus alalta ja toimintamme kasvaa jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia ja tunteikkaita yritystapahtumia. Uskomme onnistuneen vuorovaikutuksen synnyttävän yritysten välille menestystarinoita. Näitä tarinoita haluamme olla luomassa ja kehittämässä yhdessä asiakkaiden kanssa. Tapahtumajärjestäjä TAPAUS on perustettu vuonna 2012 ja toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Työllistämme tällä hetkellä lähes seitsemänkymmentä tapahtuma-alan ammattilaista.

061 Nokian Tyres GLE 23.1.2018.jpg
 

Miksi valita TAPAUS tapahtumajärjestäjäksi?

• Suomen suurin yritystapahtumien järjestäjä.
• Kansainvälisyys - TAPAUS on järjestänyt tapahtumia niin Suomessa kuin ulkomailla, yli 30 maassa, neljällä eri mantereella.
• Ammattitaitoinen ja kokenut alan yritys - järjestämme vuodessa noin 500 erilaista tapahtumaa.
• Tyytyväiset asiakkaat - haluamme olla Suomen paras tapahtumajärjestäjä ja otamme jokaisesta järjestetystä tapahtumasta opiksemme.
• Valmis yhteistyöverkosto - laaja yhteistyöverkosto takaa monipuolisen tapahtumakokonaisuuden järjestämisen.
• Intohimo – tapahtumatoimisto TAPAUS on täynnä motivoituneita ja alastaan innostuneita huippuosaajia.

Tapahtumien järjestäminen on meille intohimo. Aloitamme tapahtuman järjestämisen tyhjästä ja suunnittelemme tapahtuman kaaren aina loppuun asti. Jokainen tapahtuma on erilainen ja tarkkaan harkittu. Otamme tapahtumaa järjestäessä huomioon niin yrityksen oman brändin, imagon, arvot ja tavoitteet ym. Tapauksessa tärkeää on myös, että sekä vieraat että asiakasyrityksen henkilökunta tuntevat olonsa tervetulleeksi


Järjestämme vuodessa keskimäärin noin 500 tapahtumaa, joiden joukkoon mahtuu isoja kuin pieniäkin tapahtumia. Tapahtumajärjestäjä TAPAUS panostaa jokaiseen tapahtumaan ajan kanssa ja kartoittaa asiakkaan kaikki toiveet. Tapahtumien ohjelma, tilat, kutsut, esiintyjät, catering, henkilökunta ja ilme ym. saadaan Tapauksen tai yhteistyöverkostomme kautta.

Valitse Sinäkin yrityksesi tapahtumien järjestäjäksi Suomen suurin tapahtumajärjestäjä ja siirrä meille tarvittaessa kaikki tapahtumaan liittyvät asiat. Me Tapauksella nautimme haasteista. Tapauksen kautta järjestetty yritystapahtuma luo parhaassa tapauksessa yritykselle uusia mahdollisuuksia tai vahvistaa tuttuja asiakassuhteita. TAPAUS on tapahtumajärjestäjä, joka tekee mitä lupaa ja se muistetaan pitkään. 

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700