Tapahtumajärjestäjä

TAPAUS on luotettava tapahtumajärjestäjä Suomessa.


TAPAUS on Suomen suurin tapahtumajärjestäjä, joka on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen ympäri Suomea ja ulkomailla. Meillä on yli viiden vuoden kokemus alalta ja toimintamme kasvaa jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme mieleenpainuvia ja tunteikkaita yritystapahtumia. Uskomme onnistuneen vuorovaikutuksen synnyttävän yritysten välille menestystarinoita. Näitä tarinoita haluamme olla luomassa ja kehittämässä yhdessä asiakkaiden kanssa. Tapahtumajärjestäjä TAPAUS on perustettu vuonna 2012 ja toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella. Työllistämme tällä hetkellä parikymmentä alan kokenutta ammattilaista.

valitse kokenut tapahtumajärjestäjä

Olemme saaneet olla mukana järjestämässä hyvinkin erilaisia tapahtumia Nokia 150.v-Letkajenkasta aina Finavia at World Routes 2015 tapahtumaan. Olemme tapahtumajärjestäjä, joka toimii ilman maarajoja ja pyrkii kansainvälisyyteen, kuten useimmat asiakkaamme. Olemme järjestäneet tapahtumia niin Suomessa kuin Abu Dhabissa saakka. Hyvin suunniteltu yritystapahtuma on elämys, vailla vertaa. Onnistunut tapahtuma toimii käyntikorttina uusille yhteistyömahdollisuuksille. Meillä on ollut asiakkainamme Suomen tunnetumpia ja isoimpia yrityksiä esimerkiksi Marimekko, Kone, Nokia ja Outokumpu. Järjestämme yritystapahtumia kaiken kokoisille yrityksille, missä tahansa maailmaa. Verkostoituminen on helppoa, kun puitteet ja tunnelma ovat kohdallaan.

Miksi valita TAPAUS tapahtumajärjestäjäksi?

• Suomen suurin yritystapahtumien järjestäjä -asiakkaitamme ovat olleet mm. Kone, Nokia, Marimekko, Outokumpu ja paljon muita.
• Kansainvälisyys -TAPAUS on järjestänyt tapahtumia niin Suomessa kuin ulkomailla.
• Ammattitaitoinen ja kokenut alan yritys -järjestämme vuodessa noin pari sataa erilaista yritystapahtumaa.
• Tyytyväiset asiakkaat - haluamme olla Suomen paras tapahtumajärjestäjä ja otamme jokaisesta järjestetystä tapahtumasta opiksemme.
• Valmis yhteistyöverkosto -laaja yhteistyöverkosto takaa monipuolisen tapahtumakokonaisuuden järjestämisen.
• Intohimo – tapahtumatoimisto TAPAUS on täynnä motivoituneita ja alastaan innostuneita huippuosaajia.

Yritystapahtumien järjestäminen on meille intohimo. Aloitamme tapahtuman järjestämisen tyhjästä ja suunnittelemme tapahtuman kaaren aina loppuun asti. Jokainen tapahtuma on erilainen ja tarkkaan harkittu. Otamme tapahtumaa järjestäessä huomioon niin yrityksen oman brändin, imagon, arvot ja tavoitteet ym. Tapauksessa tärkeää on myös, että sekä vieraat että asiakasyrityksen henkilökunta tuntevat olonsa tervetulleeksi.

Tapahtumajärjestäjä TAPAUS huolehtii siitä, että tapahtuma tullaan muistamaan pitkään.


Järjestämme vuodessa keskimäärin noin 150-200 tapahtumaa, joiden joukkoon mahtuu isoja kuin pieniäkin tapahtumia. Tapahtumajärjestäjä TAPAUS panostaa jokaiseen tapahtumaan ajan kanssa ja kartoittaa asiakkaan kaikki toiveet. Tapahtumien ohjelma, tilat, kutsut, esiintyjät, catering, henkilökunta ja ilme ym. saadaan Tapauksen tai yhteistyöverkostomme kautta.

Valitse Sinäkin yrityksesi tapahtumien järjestäjäksi Suomen suurin tapahtumajärjestäjä ja siirrä meille tarvittaessa kaikki tapahtumaan liittyvät asiat. Me Tapauksella nautimme haasteista. Tapauksen kautta järjestetty yritystapahtuma luo parhaassa tapauksessa yritykselle uusia mahdollisuuksia tai vahvistaa tuttuja asiakassuhteita. TAPAUS on tapahtumajärjestäjä, joka tekee mitä lupaa ja se muistetaan pitkään. Kaikki tämä on mahdollista tapahtumatoimisto Tapauksen kautta.

Tapahtumajärjestäjä TAPAUS toteuttaa ikimuistoiset tapahtumat.

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700