Norjalainen Gyro AS osaksi pohjoismaista tapahtumakonserni LIWLIG Groupia, jota edustaa Suomessa TAPAUS

Espoo, Suomi (26.6.2023) Tänään julkaistussa tiedotteessa pohjoismaiden johtava tapahtumakonserni LIWLIG Group vahvisti hankkineensa enemmistöosuuden Gyro AS:sta, yhdestä Norjan vanhimmista ja arvostetuimmista tapahtumatoimistoista. Tällä LIWLIG Group nousee markkinajohtajaksi Norjan markkinoilla ja laajentaa tarjoamaansa entisestään. Hankinta on osa LIWLIG Groupin vahvaa kasvustrategiaa pohjoismaissa.

”Liwligin laajeneminen Norjassa sopii täydellisesti visioomme kasvattaa jalansijaamme pohjoismaisena markkinajohtajana” toteaa LIWLIG Groupin toimitusjohtaja ja TAPAUS Oy:n perustaja Timo Aalto. ”Gyron ammattimainen asenne, osaavat ammattilaiset, poikkeuksellinen kansainvälinen menestys sekä yrityksen menestys myös pandemia-aikana ovat tehneet meihin vaikutuksen. Viimeaikaisista onnistumisista on mainittava erityisesti menestyksekkäästi järjestetty NATO-huippukokous kesäkuun ensimmäisellä viikolla.”

Gyron hallituksen puheenjohtaja, Jomar Selvaag, kertoi olevansa Aallon tavoin iloinen tulevasta yhteistyöstä. ”Olemme innokkaina lyömässä hynttyyt yhteen pohjoismaiden johtavan tapahtumakonserni LIWLIG Groupin kanssa. Haluamme kasvaa asiakkaidemme kanssa, ja näemme tulevan yhteistyön loistavana mahdollisuutena luoda synergioita, jotka hyödyttävät asiakkaitamme, työntekijöitämme ja koko tapahtuma-alaa. Tämä on jännittävä uusi luku Gyron menestyksekkäässä historiassa.”

Gyron toimitusjohtaja, Trine Richardsen lisäsi: ”Tämä yhdistyminen liittää yhteen tapahtuma-alan kaksi pohjoismaista voimanpesää. Yhdistyminen on meille mahdollisuus oppia, kasvaa ja saavuttaa suuria asioita yhdessä. Odotamme innolla niitä unohtumattomia kokemuksia, joita pystymme tarjoamaan asiakkaillemme osana LIWLIG Groupia.”

Suomalaiselle tapahtumatoimistojen markkinajohtajalle Tapaukselle kauppa tarkoittaa uuden osaamisen tuomista suomalaisten asiakkuuksien hyödyksi. ”Gyron osaaminen erityisesti ison mittakaavan kansainvälisten asiantuntijatapahtumien, NATO-kokousten ja mm. edellisen Norjan maailmannäyttelyosaston toteuttajana luo lisäarvoa LIWLIG Groupille ja myös Tapauksen asiakkaille paikallisesti Suomessa”, toteaa Tapauksen toimitusjohtaja Mikael Castrén.

”Tämä yrityskauppa seuraa aiemmin onnistuneesti toteutettua integraatiota, joka tapahtui LIWLIG Groupin ja 6.Sansin, toisen johtavan norjalaisen tapahtumayrityksen, välillä elokuussa 2022. Tulemme jatkossakin vahvasti tukemaan sekä 6.Sansin, että Gyron omaa identiteettiä ja toimintamalleja, se kuuluu tapaamme toimia”, korostaa LIWLIG Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto.

LIWLIG Groupin sijoitus Gyroon vahvistaa sen sitoutumista pohjoismaiseen yhteistyöhön ja tarjoamansa kehittämiseen. Nyt julkaistu kumppanuus luo dynaamisen liittouman, joka rikkoo tapahtuma-alan rajoja ja merkitsee uutta aikakautta tapahtuma-alalla Pohjoismaissa.

Lisätietoja medialle:

Timo Aalto
Toimitusjohtaja, LIWLIG Group
timo.aalto@liwlig.com
+358 400 801 205

Copyright © 2023 TAPAUS