Mikael Castrén Tapauksen toimitusjohtajaksi, Timo Aalto siirtyy Tapauksen emoyhtiö LIWLIG Groupin toimitusjohtajaksi

Helsinki, Suomi (24.1.2023) Tapahtumatoimisto Tapauksen johdossa tapahtuu muutos, kun Mikael Castrén on nimitetty yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Mikael on toiminut aiemmin Tapauksen liiketoimintajohtajana, vastaten mm. yhtiön asiakkuusstrategiasta ja tapahtumien vaikuttavuuden mittaamisesta. 

Tapauksen nykyinen toimitusjohtaja Timo Aalto siirtyy Tapauksen toimitusjohtajan tehtävästä sen emoyhtiö LIWLIG Groupin toimitusjohtajaksi. Timo on toinen Tapauksen perustajista ja on toiminut Tapauksen toimitusjohtajana yhtiön lähes 11-vuotisen taipaleen ajan. 

“Olen ylpeä Tapauksen ihanasta jengistä, kertakaikkisen upeista asiakkaista ja rautaisista kumppaneista. Yhtiön jokainen vaihe tarvitsee oman johtajansa ja uskon, että Mikael on mitä parhain luotsaamaan yhtiötä tulevaisuuteen, sillä hän jakaa saman ihmisläheisen, avoimen ja eteenpäin menevän kulttuurin, joka on vahvasti Tapauksen DNA:ta,” kertoo Timo Aalto. 

Vuonna 2012 perustettu TAPAUS on tapahtumatoimistojen markkinajohtaja Suomessa ja yhtiö on kasvanut pohjoismaisesti johtavaksi toimijaksi osana LIWLIG Groupia. Pohjoismainen yhteistyö tuo konkreettisia hyötyjä myös Tapauksen asiakkaille, kun sisaryhtiöiden monipuolinen palveluvalikoima ja osaaminen täydentävät Tapauksen paikallista tarjoamaa Suomessa. 

“Olen innoissani mahdollisuudesta päästä palvelemaan Tapauksen ja sen asiakkaiden sekä henkilöstön kasvumatkan seuraavaa vaihetta. Tavoitteenani on vaalia yrityskulttuuriamme ja vahvaa yhteistä arvopohjaa, panostaen liiketoiminnan kehittämiseen aina ihminen edellä. Tartun tehtävään mielenkiintoisessa tilanteessa, TAPAUS on johtava toimija paikallisesti ja samalla pohjoismainen laajentuminen tuo yhä uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme ja henkilöstöllemme,” sanoo Mikael Castrén. 

Lisätietoja:

Mikael Castrén
Toimitusjohtaja, TAPAUS
mikael.castren@tapaus.fi
+358 50 358 1818

Timo Aalto
Toimitusjohtaja, LIWLIG Group
timo.aalto@tapaus.fi
+358 400 801 205

Copyright © 2023 TAPAUS