Tapahtumatoimisto työpaikkana

Iloisia asioita iloisille ihmisille

Työpaikkani tapahtumatoimisto TAPAUS

TAPAUS on tapahtumatoimisto Tampereella, Espoossa ja Turussa! Toimimme myös Ruotsissa ja New Yorkissa.

Kun muutaman alan pioneerin unelma kasvaa muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi tapahtumatoimistoksi, jotain on ilmiselvästi tehty oikein.

Työpaikkani on TAPAUS, samoin kuin monen kollegani. Jos minua pyydetään kertomaan hyviä asioita työnantajastani, mieleen tulee mm. se, että kyseessä on suomalainen tapahtumatoimisto, joka innostaa yrittäjähenkisyyteen jakamalla vuosittain osan tuloksestaan työntekijöille. Nämä ovat hienoja asioita, mutta tärkeimmät syyt viihtyä töissä ovat muualla.

Haluatko mukaan Tapahtumatoimisto TAPAUKSEN tiimiin?

Luontoisetuna työ

Meillä ei ole pingispöytää eikä kiipeilyseinää. Tapahtumatoimistossa Tampereella ja Espoossa on toki puitteet kohdillaan, mutta kekseliäitä etuja enemmän ratkaisee itse työn sisältö, että onko maanantaiaamuna mukava lähteä duuniin.

Meitä tapauslaisia yhdistää se, että meille ei riitä normipäivä, vaan haluamme haastaa käsitykset mahdottomasta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestämme. Me siis suhtaudumme työhömme tapahtumatoimistossa intohimoisesti. Suurin palkintomme on, kun asiakas sanoo spontaanisti ”Vau!” Tähän ei kuitenkaan päästä yläfemmoja heittämällä vaan työ tapahtumatoimistossa on ihan oikeaa työtä.

Tapahtumatoimiston tehtävä on huolehtia, että asiakas nukkuu yönsä rauhassa. Projektitiimiltä tämä vaatii usein lehmän hermoja ja kärpän ketteryyttä. Yli 100 tapahtumatuotannon ammattilaista ovat Tapauksella suurin voimavaramme takaamassa laadukasta toimitusvarmuutta tapahtumassa kuin tapahtumassa.

TAPAUS kesäpäivä 2018

TAPAUS kesäpäivä 2018

Toimistolla onkin niin silmin havaittava tekemisen meininki, että saamme siitä kommentteja toimistollamme Tampereella ja Espoossa käyviltä vierailta. Tämän energian taustalla on ryhmähenki, joka on luotu yhteisillä arvoilla.

Tapahtumatoimiston henki lähtee arvoista

Tampereella ja Espoossa sijaitsevan tapahtumatoimisto Tapauksen arvot ovat rohkeus, ryhmähenki, reliabiliteetti ja rakkaus lajiin. Arvot on valittu ja määritelty yhdessä koko henkilöstön kanssa, ja sen seurauksena arvot näkyvät arjen tasolla kaikessa tekemisessä. Ongelmanratkaisutilanteissa ei pelätä tehdä rohkeita ratkaisuja ja töitä tehdään yhdessä työkavereiden sekä kumppaneiden kanssa ryhmähenkeä korostaen. Luotettavuutta pidetään toiminnan kulmakivenä!

Yhteiseltä arvopohjalta on mukava tehdä jokaisesta päivästä palkitseva ja hauska. Ja jos stressi kaikesta huolimatta yllättää, aina voi mennä kuuntelemaan vähemmän vakavia kotkotuksia pihalle.

Kiinnostaako työ Tapauksella?

Katso lisää urasivustoltamme

Copyright © 2023 TAPAUS