Tapahtumia ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Mikään ei ole meille liian pientä, suurta tai outoa

Onko koolla väliä?

Tapahtumajärjestäjän suuruus riippuu siitä, mitä mitataan. Me haastamme muut tapahtumatoimistot pistämään paremmaksi, sillä meillä on riveissämme tarkistusmittauksen mukaan tasan 200 cm pituinen tuottaja, Suomen suurin tapahtumajärjestäjä – kunnes toisin todistetaan.

Liikevaihto on mittarina perinteisempi, ja sen mukaan tapahtumatoimisto TAPAUS on 29 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin tapahtumajärjestäjä. Yli 90:n tapahtumatuotannon ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisen kokemuksen hyödyntäminen antavat meille loistavat lähtökohdat  järjestää asiakkaillemme tajunnanräjäyttäviä tapahtumia monipuolisin resurssein.

Ota yhteyttä!

TAPAUS pähkinänkuoressa

TAPAUS on tapahtumamarkkinoinnin pioneerien, Timo Aallon ja Joonas Pataman vuonna 2012 perustama tapahtumatoimisto, jossa perustajien lisäksi työskentelevät työhönsä intohimoisimmin suhtautuvat vanhat kollegat ja uudet tutut, yhteensä yli 90 tapahtumajärjestäjää, joiden ansiosta yrityksestä on kasvanut haluttu yhteistyökumppani sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Mikään ei ole meille liian pientä, suurta tai outoa. Meillä on ollut ilo olla tapahtumajärjestäjä erilaisissa projekteissa jo lähes 30 maassa, Beverly Hillsiltä Jekaterinburgiin sekä Abu Dhabin, Venetsian ja Bangkokin kautta Hyvinkäälle.

Olemme erikoistunut erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen ympäri Suomea ja ulkomailla. Lisäksi hallitsemme näyttävät ja tehokkaat kuluttajapromootiot, koukuttavat messuosastot ja tunnelmalliset henkilöstötapahtumat.

Järjestämme vuodessa yli 1000 tapahtumaa, joiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin pieniäkin tapahtumia. Tapahtumajärjestäjä TAPAUS panostaa jokaiseen tapahtumaan samalla intohimolla sen koosta riippumatta, oli kyseessä suuryrityksen vuosikymmenen tuotelanseeraus kolmella mantereella tai firman leppoisa virkistyspäivä toimiston takapihalla.

Olemme tapahtumajärjestäjänä niin kokenut ja kaiken nähnyt, että meillä on pokkaa pyytää apua, kun sitä tarvitsemme. Laaja yhteistyöverkostomme auttaakin meitä toteuttamaan villeimmätkin toiveet, joita asiakas voi keksiä tapahtumajärjestäjälle.

Jos sinulla on mielessäsi mahdoton tehtävä, haluamme kuulla siitä, sillä me Tapauksella nautimme haasteista. Kerromme, miten voimme toteuttaa unelmiesi tapahtuman, ja jos annat keikan meille, voit olla huoleti – TAPAUS on tapahtumajärjestäjä, joka tekee mitä lupaa.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Copyright © 2023 TAPAUS