Millainen TAPAUS?

Tutustu Pohjoismaiden johtavaan tapahtumatoimistoon

TAPAUS syntyi vuonna 2012, kun Timo Aalto ja Joonas Patama päättivät yhdistää voimansa. Taustalla on tapahtuma-alan osaamista reilun parinkymmenen vuoden ajalta.

Tapauksella kaikessa on kyse ihmisistä – rohkeista, innovatiivisista, luotettavista ja reiluista. Teemme töitä hyvässä hengessä, hyvien ihmisten kesken. Uskomme siihen, että osaava ja tekemiseen intohimolla suhtautuva henkilöstö on yrityksemme suurin arvo. Siksi on tärkeää tarjota henkilöstöllemme koko ajan mielenkiintoisia projekteja, joiden kanssa voi kehittyä ammatillisesti.

Arvomme

 

Kohti hiilinegatiivisia tapahtumia

Me Tapauksella koemme, että ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin haaste, ja tapahtuma-alan on oltava mukana sen ratkaisussa.

Loimme vuonna 2018 oman, kolmiportaisen ilmastostrategiamme. Teimme oppaan, joka antaa vinkkejä hiilifiksuun tapahtumaan (ja vähän elämäänkin). Loimme hiilijalanjälkilaskurin, jonka avulla tapahtumajärjestäjät voivat laskea tapahtuman hiilijalanjäljen ja arvioidun, viisinkertaisen kompensointisumman sille. Me laskemme hiilijalanjälkilaskurillamme jokaisen asiakasprojektin CO2-päästöt, veloitamme summan asiakkaalta osana muita projektikuluja ja tilitämme hiilikompensaation suoraan Compensate-säätiölle asiakkaan puolesta.

Syömme omia lääkkeitämme

Järjestämme Tapauksella usein yhteisiä tapahtumia ja rientoja. Ne ovat mielestämme keino lisätä työtyytyväisyyttä ja ryhmähenkeä, joka on yksi yrityksemme arvoista. Panostamme omiin tapahtumiin  aikaa ja ajatusta  – testaamme uusia ideoita ja toteutuksia, joita voimme soveltaa asiakkaidemme tilaisuuksiin.

Tapauksen vapaa-ajan kerhot

Työntekijämme ovat itse muodostaneet erilaisia vapaa-ajan kerhoja, jonka parissa vietetään aikaa rennosti ja yhdessä tehden, vastapainoksi paikoittain hektiselle tapahtuma-alan työlle. Kirjakerhon, golf-porukan ja viikoittaisen lenkkeilyn lisäksi vuosittain jääkiekkojoukkueemme järjestämä tapahtuma-alan jääkiekkoturnaus kokoaa yhteen alan ihmisiä.

 

 

Yksilön huomioiminen

Tapauksen lähes 90 tapahtuma-alan ammattilaista tulevat erilaisista taustoista. Uskomme siihen, että diversiteetti on rikkaus niin henkilöstölle, asiakkaille kuin kumppaneillekin.

DISC-profiili

Teemme jokaiselle työntekijälle DISC-profiilianalyysin koeajan päätyttyä ymmärtääksemme paremmin itseämme sekä toisia ihmisiä, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa.

Vuosibonus ja palkkiorahasto

Jaamme vuosittain 10% tuloksestamme tasasummin työntekijöidemme kesken. Uskomme siihen, että niin asiakas, työyhteisö kuin yritys hyötyvät, kun kaikki toimivat saman tavoitteen eteen.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden sijoittaa vuosibonuksensa yhteiseen henkilöstön palkkiorahastoon.

 

Copyright © 2023 TAPAUS