TAPAUS luo kohtaamisia

Me Tapauksella uskomme, että menestyksellinen liiketoiminta syntyy ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

TAPAUS pähkinänkuoressa

TAPAUS on tapahtumamarkkinoinnin pioneerien, Timo Aallon ja Joonas Pataman vuonna 2012 perustama tapahtumatoimisto, jossa perustajien lisäksi työskentelevät työhönsä intohimoisimmin suhtautuvat vanhat kollegat ja uudet tutut, yhteensä yli 90 tapahtumajärjestäjää, joiden ansiosta yrityksestä on kasvanut haluttu yhteistyökumppani sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Tänä päivänä TAPAUS on Pohjoismaiden suurin tapahtumajärjestäjä, jonka emoyhtiö LIWLIG Groupiin kuuluvat myös ruotsalainen tapahtumatoimisto EVENTYR NINE YARDS sekä norjalainen tapahtuma- ja brändikokemustoimisto 6.Sans. LIWLIG-konserni työllistää yli 220 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa ja Norjassa ja sen pro forma -liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Mikään ei ole meille liian pientä, suurta tai outoa. Meillä on ollut ilo olla tapahtumajärjestäjä erilaisissa projekteissa jo lähes 30 maassa, Beverly Hillsiltä Jekaterinburgiin sekä Abu Dhabin, Venetsian ja Bangkokin kautta Hyvinkäälle.

Olemme erikoistuneet erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen ympäri Suomea ja ulkomailla. Lisäksi hallitsemme näyttävät ja tehokkaat kuluttajapromootiot, koukuttavat messuosastot ja tunnelmalliset henkilöstötapahtumat.

Järjestämme vuodessa yli 1000 tapahtumaa, joiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin pieniäkin tapahtumia. Tapahtumajärjestäjä TAPAUS panostaa jokaiseen tapahtumaan samalla intohimolla sen koosta riippumatta, oli kyseessä suuryrityksen vuosikymmenen tuotelanseeraus kolmella mantereella tai firman leppoisa virkistyspäivä toimiston takapihalla.

Olemme tapahtumajärjestäjänä niin kokenut ja kaiken nähnyt, että meillä on pokkaa pyytää apua, kun sitä tarvitsemme. Laaja yhteistyöverkostomme auttaakin meitä toteuttamaan villeimmätkin toiveet, joita asiakas voi keksiä tapahtumajärjestäjälle.

Jos sinulla on mielessäsi mahdoton tehtävä, haluamme kuulla siitä, sillä me Tapauksella nautimme haasteista. Kerromme, miten voimme toteuttaa unelmiesi tapahtuman, ja jos annat keikan meille, voit olla huoleti – TAPAUS on tapahtumajärjestäjä, joka tekee mitä lupaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Millainen TAPAUS?

Tutustu Tapaukseen

Millainen LIWLIG?

Tutustu Pohjoismaiden johtavaan tapahtumatoimistoon

Vastuullisia tapahtumia

TAPAUS haluaa olla alansa edelläkävijä myös toiminnan eettisyydessä. Tavoitteenamme on tasa-arvoinen ja iloinen työympäristö, jossa työntekijöitämme, kumppaneitamme ja planeettaamme kohdellaan kunnioittavasti ja kannustavasti.

Rekry

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat Tapauksella

Tapahtumatoimisto työpaikkana

Kun muutaman alan pioneerin unelma kasvaa muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi tapahtumatoimistoksi, jotain on ilmiselvästi tehty oikein.

 

We turn moments into momentum

 

Tämän päivän maailmassa on hyvä muistaa yksi tärkeä perusasia. Ihminen on laumaeläin ja me todella kaipaamme yhteyttä ja kaltaistamme seuraa. Haluamme kuulua yhteisöön, heimoon tai kulttuuriin. Me Tapauksella haluamme luoda tapahtumia, kokemuksia ja kohtaamisia jossa me kaikki voisimme elää vahvasti pelkän olemisen sijaan. Me olemme tapahtumatoimisto, jonka tehtävänä on puhaltaa uutta elämää yrityksiin, työyhteisöihin ja brändeihin. We turn moments into momentum.

 

Uutiset ja tiedotteet

Tapauksen tuoreimmat uutiset ja tiedotteet löydät täältä.

Copyright © 2022 TAPAUS