TAPAUS luo kohtaamisia

Me Tapauksella uskomme, että menestyksellinen liiketoiminta syntyy ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

TAPAUS pähkinänkuoressa

TAPAUS on tapahtumamarkkinoinnin pioneerien, Timo Aallon ja Joonas Pataman vuonna 2012 perustama tapahtumatoimisto, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 135 intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa tapahtuma-ammattilaista, joiden ansiosta yrityksestä on kasvanut haluttu yhteistyökumppani sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Tapauksen emoyhtiö, suomalainen LIWLIG Group on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, jolla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. LIWLIG Groupiin kuuluu Suomen ja Ruotsin tapahtumamarkkinointikentän markkinajohtajat TAPAUS ja Eventyr Nine Yards, norjalainen tapahtuma- ja brändikokemustoimisto 6.Sans sekä yksi Tanskan suurimmista tapahtumatoimistoista Welcome A/S. LIWLIG tuottaa vuosittain asiakkailleen yli 1 000 tapahtumaa, noin 50 maassa. Konsernin vuoden 2023 liikevaihdon odotetaan nousevan noin 100 miljoonaan euroon, ja sillä on noin 260 työntekijää

Mikään ei ole meille liian pientä, suurta tai outoa. Meillä on ollut ilo olla tapahtumajärjestäjä erilaisissa projekteissa jo lähes 30 maassa, Beverly Hillsiltä Jekaterinburgiin sekä Abu Dhabin, Venetsian ja Bangkokin kautta Hyvinkäälle.

TAPAUS on erikoistunut erilaisten fyysisten sekä virtuaalisten tapahtumien järjestämiseen Suomessa ja kansainvälisesti. TAPAUS suunnittelee ja toteuttaa asiakas-, henkilöstö-, kuluttaja-, vaikuttaja- ja sidosryhmätapahtumia, messuja sekä tilasuunnittelua. TAPAUS järjestää vuosittain noin 700 tapahtumaa, joita on toteutettu jo lähes 30 maassa.

Tapahtumajärjestäjä TAPAUS panostaa jokaiseen tapahtumaan samalla intohimolla sen koosta riippumatta, oli kyseessä suuryrityksen vuosikymmenen tuotelanseeraus kolmella mantereella tai firman leppoisa virkistyspäivä toimiston takapihalla.

Olemme tapahtumajärjestäjänä niin kokenut ja kaiken nähnyt, että meillä on pokkaa pyytää apua, kun sitä tarvitsemme. Laaja yhteistyöverkostomme auttaakin meitä toteuttamaan villeimmätkin toiveet, joita asiakas voi keksiä tapahtumajärjestäjälle.

Jos sinulla on mielessäsi mahdoton tehtävä, haluamme kuulla siitä, sillä me Tapauksella nautimme haasteista. Kerromme, miten voimme toteuttaa unelmiesi tapahtuman, ja jos annat keikan meille, voit olla huoleti – TAPAUS on tapahtumajärjestäjä, joka tekee mitä lupaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Millainen TAPAUS?

Tutustu Tapaukseen

Millainen LIWLIG?

Tutustu Pohjoismaiden johtavaan tapahtumatoimistoon

Vastuullisia tapahtumia

TAPAUS haluaa olla alansa edelläkävijä myös toiminnan eettisyydessä. Tavoitteenamme on tasa-arvoinen ja iloinen työympäristö, jossa työntekijöitämme, kumppaneitamme ja planeettaamme kohdellaan kunnioittavasti ja kannustavasti.

Rekry

Avoimet työ- ja harjoittelupaikat Tapauksella

Tapahtumatoimisto työpaikkana

Kun muutaman alan pioneerin unelma kasvaa muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi tapahtumatoimistoksi, jotain on ilmiselvästi tehty oikein.

 

We turn moments into momentum

 

Tämän päivän maailmassa on hyvä muistaa yksi tärkeä perusasia. Ihminen on laumaeläin ja me todella kaipaamme yhteyttä ja kaltaistamme seuraa. Haluamme kuulua yhteisöön, heimoon tai kulttuuriin. Me Tapauksella haluamme luoda tapahtumia, kokemuksia ja kohtaamisia jossa me kaikki voisimme elää vahvasti pelkän olemisen sijaan. Me olemme tapahtumatoimisto, jonka tehtävänä on puhaltaa uutta elämää yrityksiin, työyhteisöihin ja brändeihin. We turn moments into momentum.

 

Uutiset, tiedotteet ja blogit

Kaikki uutiset, tiedotteet ja blogit löydät täältä.

Mikael Castrén Tapauksen toimitusjohtajaksi, Timo Aalto siirtyy Tapauksen emoyhtiö LIWLIG Groupin toimitusjohtajaksi

Tapahtumatoimisto Tapauksen johdossa tapahtuu muutos, kun Mikael Castrén on nimitetty yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Tapauksen emoyhtiö hankki tanskalaisen Welcome-tapahtumatoimiston

Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, suomalainen LIWLIG-konserni saavuttaa merkittävän virstanpylvään Pohjoismaiden laajentumisessaan ostamalla tanskalaisen Welcome-tapahtumatoimiston.

TAPAUS Ameriikan raitilla

Tapauksen SVP, North America Janne Hakkarainen kertoo blogissaan, miltä suuri maailma näyttää tapahtuma-ammattilaisen silmin.

Copyright © 2023 TAPAUS