Haemme uusia tekijöitä!

Kaikki kunnia työsuhde-Jopoille, taukojumpille, mindfulness-kursseille ja virkistyspäiville. Me kuitenkin uskomme, että kekseliäitä etujakin enemmän itse työn sisältö ratkaisee sen, onko maanantaiaamuna mukava lähteä duuniin. Jos sinulle ei riitä normipäivä, vaan haluat haastaa käsitykset mahdottomasta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi, sovit mainiosti intohimoiseen yrityskulttuuriimme.

0006 Kesä 2017 kopio.jpg

Me olemme tapahtumatoimisto TAPAUS ja etsimme joukkoomme

Projektijohtajaa Espooseen
Projektijohtajaa Tampereelle
Tuottajaa Espooseen
Tuotantokoordinaattoria Espooseen

(katso tarkemmat tehtäväkohtaiset kuvaukset alempaa)

Hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive tulee lähettää 3.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry@tapaus.fi. Merkitse sähköpostin aihekenttään työtehtävä, jota haet. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään elokuussa 2018.
 

Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden olla järjestämässä upeita tapahtumia

- Työkaverit, joilla on sama tavoite ja raikkaan erilaisia näkemyksiä

- Hämmentävän avoimen yrityskulttuurin

Ja on meillä toki aika hulppeat toimitilat ja ultramoderni kahvikone.


Odotamme sinulta

- Sitoutumista yhdessä määrittelemiimme arvoihin, jotka ovat rohkeus, ryhmähenki ja luotettavuus

- Aiempaa kokemusta tapahtumatoimistossa työskentelystä

- Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä

- Positiivista ”kyllä onnistuu” -asennetta

- Suomen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

PROJEKTIJOHTAJA (ESPOO & TAMPERE)

Teet ratkaisulähtöistä myyntityötä kokemuksellisen markkinoinnin parissa ja olet aktiivinen uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

Ratkaisut saattavat olla esimerkiksi yrityksen henkilöstötapahtumia, tuotelanseerauksia, asiakastilaisuuksia, vuosijuhlia, seminaareja tai messuja, Suomessa ja ulkomailla.

Olet luontainen ja aktiivinen verkostoituja ja pitkäjänteinen tiimityöskentely sekä asiakasyhteyksien luominen ja ylläpitäminen on sinulle luontevaa ja mieluisaa. Luovuudesta on sinulle valtavasti etua.

Projektijohtajan paikkaa hakevilta odotamme useamman vuoden kokemusta tapahtumamarkkinoinnista yritysten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Roivainen (petri.roivainen@tapaus.fi, 040 548 2700).


TUOTTAJA (ESPOO)

Tuottajan työtehtäväkuvauksessa puhutaan usein siitä, miten tärkeää on, että langat pysyy käsissäsi. Tämä on itsestäänselvyys ja minimivaatimus. Me haluamme, että sinä mahdollistat asiakkaallemme hyvät yöunet. Asiakas tietää, että kun projekti on sinun käsissäsi, ei hänellä ole huolen häivää. 

Sinä varmistat, että projektin tuotantotiimillä on selkeä visio ja tavoitteet. Tsemppaat, vaadit ja vaalit työmme laatua. Tuet tuotantotiimiäsi ongelmatilanteissa ja olet valmis ratkomaan haasteita muiden kanssa. Kaveria ei jätetä. Joskus tuotat projekteja yksin, mutta tämäkään ei ole sinulle ongelma.

Sinä kannat operatiivisen vastuun projektista, sen budjetoinnista, hankinnoista, kommunikoinnista asiakkaan kanssa, asiakaspalavereiden vetämisestä ja onsite-toteutuksen johdosta. Olet se henkilö, johon katseet kääntyy, jos jotain odottamatonta tapahtuu. Silloin sinulla on kyky toimia ja kertoa tiimille ja asiakkaalle miten tilanteesta mennään eteenpäin.

Tiukoissakin paikoissa viet asioita eteenpäin positiivisessa hengessä ja olet huipputason asiakaspalvelija. Oikea asenne, asiakaspalvelutaidot ja tuotanto-osaaminen tulevat viemään sinut Tapauksella ihmeellisiin paikkoihin. Sen me lupaamme.

Hakijalta edellytämme useamman vuoden kokemusta tapahtumien tuotannosta. Jos kutsumme sinut haastatteluun, toivomme saavamme nähdä esimerkkejä tapahtumatoteutuksista, joista sinä olet vastannut. Kuulemme myös mielellämme mitä asiakkaasi sinusta sanovat. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Joonas Patama (joonas.patama@tapaus.fi, 040 533 8189).

Kyseisen työtehtävän arjesta voit myös kysyä tuottaja Ina Hallilalta (ina.hallila@tapaus.fi, 050 492 3170).


TUOTANTOKOORDINAATTORI (ESPOO)

Tuotantokoordinaattorin työhön kuuluu monipuoliset tuotannon tehtävät, kuten budjetointi, ennakkotuotannolliset selvitystyöt sekä tarjouspyynnöt, kutsuprosessit sekä yhteystietolistojen laatiminen ja ylläpitäminen, yhteistyö alihankkijoiden kanssa sekä toteutuksen aikainen työ tapahtuman rakentamisesta ja toteutuksesta tapahtuman purkuun. 

Kuten huomaat, tehtäviä on todella paljon ja niitä tulee sinulle monesta eri suunnasta. Stressaavissakin tilanteissa on tärkeää, että sinulla säilyy fokus ja kunnioitat deadlineja. Sen minkä lupaat, pidät. Teet itsenäisesti töitä, vastaat toisinaan myös alusta loppuun tapahtumatoteutuksista. Pääset myös mukaan suurimpiin tapahtumatoteutuksiimme osaksi isompaa tuotantotiimiä. Vastaat tällöin tehtävistäsi projektin päätuottajalle.

Olet erittäin tarkka tekemisessäsi ja vaikkei Excel olisikaan suurin intohimosi, osaat käyttää sitä hyvin. Asenteesi on rautaa ja suhtaudut asioihin positiivisesti. Etenemisen suhteen meillä ei ole rajoja. Tämän päivän tuotantojohtajat ovat kaikki joskus olleet tuotantokoordinaattoreita. 

Tuotantokoordinaattorin paikkaa hakevilta odotamme kokemusta tapahtumatuotannoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Joonas Patama (joonas.patama@tapaus.fi, 040 533 8189).

Kyseisen työtehtävän arjesta voit myös kysyä tuotantokoordinaattori Venla Järviseltä (venla.jarvinen@tapaus.fi, 040 510 5487).


TAPAUS on Timo Aallon ja Joonas Pataman vuonna 2012 perustama tapahtumatoimisto. Tapauksen koko osakekanta on sen henkilöstöllä, osakkaita on kaikkiaan 10. Tapauksen liikevaihto vuonna 2017 oli 21M€.