Haemme uusia
messutekijöitä!

TAPAUS on kohtaamistoimisto, joka uskoo menestyvän bisneksen syntyvän ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Juuri tästä on kyse myös messuosastoilla. Messut ovat meidän mielestämme yksi hienoimpia tilaisuuksia luoda erottuvia konsepteja ja ennakkoluulottomia toteutuksia, jotka antavat arvoisensa puitteet viihtymiselle ja bisnekselle. Jos jaat intohimomme messuja kohtaan, nyt on tilaisuutesi liittyä joukkoomme.

tapaus_staff2018.jpg


ETSIMME MESSUJEN AMMATTILAISIA ESPOON TOIMIPISTEELLEMME
 

3D Designer
 

Kun asiakkaan silmät syttyvät hänen nähdessään suunnitelman messuosastostaan, olet onnistunut työssäsi. Toimintaasi ohjaa kunnianhimo ja luovuus, etkä pelkää haastaa turvalliseksi todettuja ratkaisuja. Suunnitteluvaiheen jälkeen teet tiivistä yhteistyötä projektin tuottajan kanssa, arvokkaana tiimin jäsenenä.

Ammattitaitosi takeeksi odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden messualan kokemusta, johon sisältyy myös kansainvälisiä projekteja.


Lisätietoja tehtävästä antaa suunnitteluosaston tiiminvetäjä Karoliina Patama (karoliina.patama@tapaus.fi, 040 745 4988)
 

Messutuottaja


Sinun tehtäväsi on huolehtia, että asiakas nukkuu yönsä rauhassa. Et saavuta tätä tavoitetta lupaamalla kuuta taivaalta vaan antamalla työn laadun puhua puolestaan. Pystyt hallitsemaan laajat kokonaisuudet ja kantamaan operatiivisen vastuun budjetista, hankinnoista, kommunikaatiosta ja onsite-toteutuksen johdosta. Toisaalta uskallat myös tarttua lillukanvarsiin, jotta lopputulos on varmasti priimaa.

Usein toimit projektitiimisi johtajana ja tukijana, muttet jäädy, vaikka löytäisit itsesi tuottamasta projektia yksin Kiinassa. 

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta messuosastojen tuottamisesta, mielellään myös kansainvälisessä ympäristössä. 


Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava tuottaja Salla Pakaslahti (salla.pakaslahti@tapaus.fi, 040 525 3608)
 

Miksi hakisit Tapaukselle?

• Meillä on asiakkaina rohkeita ja ennakkoluulottomia yrityksiä, joiden messut keskittyvät pääosin kansainvälisille markkinoille

• Meillä on intohimoinen yrityskulttuuri ja huikea porukka, jonka tukemana ja haastamana voit kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi.

• Lisää syitä:
Instagram
Facebook
LinkedIn


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@tapaus.fi torstaihin 21.6. 2018 klo 16:00 mennessä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään työtehtävän, jota haet. 

TAPAUS on Timo Aallon ja Joonas Pataman vuonna 2012 perustama tapahtumatoimisto. Tapauksen koko osakekanta on sen henkilöstöllä. Tapauksen liikevaihtoarvio vuodelle 2018 on 27M€.