Etsimme junailijaa

jonka käyntikortissa lukee projektikoordinaattori.


TAPAUS etsii joukkoonsa Business Directorin oikeaksi kädeksi henkilöä vakituiseen työsuhteeseen, jota tiimityöskentely ja nopeatempoinen aikataulu eivät pelota.

tapaus_junailija_rekry_fb_li.jpg
 

Tehtäväsi on projektien sujuvuuden ja aikataulujen varmistaminen sekä johdon tukeminen projektien edistämisessä. Toimit rohkeasti myös asiakasrajapinnassa.

Vaikka olet elintärkeä osa projektitiimiä, et kaihda myöskään omien ajatuksiesi kuuntelua ja itsenäistä työskentelyotetta.  
 

Oletko valmis matkalle?
 

Tässä työssä junat ovat aina liikkeessä ja sinun tehtäväsi on pitää ne kiskoilla kovassakin vauhdissa. Asiakkaamme ovat aina kyydissä, ja pystyt ilmaisemaan ajatuksesi heille täsmällisesti ja toisinaan luovastikin. Nämä taidot olet hankkinut projektitöistä, joista sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus. Lisäksi edellytämme sitoutumista yhdessä määrittelemiimme arvoihin, jotka ovat rohkeus, ryhmähenki ja luotettavuus.

 

Me tarjoamme hyvät eväät

 

Et joudu pitämään huolta suunnasta ja aikataulusta yksin; henkilökuntasi ovat työkaverit, jotka pitävät hiilet kuumina ja mielialan korkealla. Pääset myös toistuvasti nauttimaan ainutlaatuisesta tunteesta, jonka asiakkaan kehu hienosta tapahtumasta antaa. Yrityksenä TAPAUS tarjoaa sinulle selkeän reitin ja sopivat väliasemat matkallesi kohti yhä mielenkiintoisempia haasteita. 
 

TAPAUS on kohtaamistoimisto, joka uskoo menestyvän bisneksen syntyvän ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.
 

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä CV:si viimeistään 12.12.2018 osoitteeseen petri.roivainen@tapaus.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Lisätietoja puhelimitse ma–ke 3.–5.12. klo 8–9, Petri Roivainen 040 5482700.

35927064_1890813484550751_1430527858245107712_o.jpg

Tutustu toteutuksiimme täällä

Tutustu tuleviin kollegoihisi tuolla