Koronapassi käyttöön tapahtumassasi jo nyt? Kyllä, ja me tiedämme miten

Toteutimme Espoon kaupungille Dipolissa 15.9. koronapassin testitilaisuuden. Onnistuneen testitapahtuman avulla loimme parhaat käytännöt koronapassin käyttöönottoon sekä Espoolle että kaupungin eri liikunta-, kulttuuri- ja yritystoimijoille. Ja nyt ne ovat tarjolla myös Tapauksen asiakkaille.

Ihmiset janoavat nyt takaisin fyysisiin tapahtumiin ja kohtaamisiin. Mutta samalla moni miettii osallistumisen riskejä. Koronapassin avulla voit tarjota tapahtumasi vieraille ja puhujille mielenrauhaa tapahtumaosallistumisen turvallisuudesta.

Jos vielä mietit  miten koronapassin voisi ottaa käyttöön teidän yritystapahtumassanne, mitä kaikkea on otettava huomioon, keitä se koskee, kuinka järjestää pikatestaus paikanpäällä – kysy meiltä ehdotusta. Olemme ehtineet toteuttamaan useita koronapassitilaisuuksia sekä muita vaativia koronaturvallisuustoteutuksia, joiden prosesseja voi soveltaa moniin erilaisiin kohtaamisiin.

Tapauksen 7 askelta koronapassin käyttöönottoon:

  1. luomme kevyen koronapassisuunnitelman huomioiden tapahtuman vieraat ja toteuttajat, viranomaismääräykset ja lainsäädännön
  2. kommunikoimme koronapassista ja sisäänpääsyehdoista selkeän ystävällisesti jo kutsuvaiheessa
  3. ennakko-ohjeistamamme, mitä ja miten ladata passi OmaKannasta
  4. järjestämme tarvittaessa pikatestauksen tapahtumapaikalle
  5. toteutamme turvallisen sisääntulon ja koronapassien vaivattoman skannauksen
  6. rekisteröimme vieraat sujuvasti tapahtuman jälkihoitoa varten
  7. palvelemme tapahtumassa ja varmistamme turvallisen osallistujakokemuksen

Lisätietoja saat Hannu Takalalta.

Copyright © 2023 TAPAUS