Kohdataan kesällä

Vinkit koronaturvalliseen kesäpäivään

Olemme olleet pitkään kotikonttoreilla ja yhteisöllisyyden kaipuu on suuri.

Teilläkin varmasti pohditaan, uskalletaanko kohdata jo kesäkuussa? Kuinka turvallisuus otetaan huomioon? Kuinka tarjoilut, aktiviteetit ja sujuvuus hoidetaan?

Jätä niiden kysymysten huolehtiminen kumppanille, ja pohdi sen sijaan, mikä on se tunne, kun pitkästä aikaa pääset tapaamaan sinulle tärkeitä työystäviä?

Tunnen itse jo kuplintaa sydämessä siitä, mikä ilo kohtaamisista purkautuukaan, pitkän sulun jälkeen.

Lupaa, lunasta, yllätä ja ylitä – koronaturvallisten kesäpäivien merkeissä, viiden tähden tapahtumakokemuksella.

– Riitta Anttila, Senior Account Director, TAPAUS

Inspiroidu Riitan vinkeistä yhteisölliseen, koronaturvalliseen kesäpäivään

Pallogrillausta ja kuplafutista puistopicnicillä

Yhteinen puistopicnic maistuvine eväineen tarjoaa loistavan mahdollisuuden viettää yhdessä aikaa – turvallisesti kohdaten.  Turvavälit hoituvat jokaisen oman picnic-alustan avulla ja ruokaa lämpiää leikkimielisen pallogrillauskisan merkeissä. Lisämausteena innokkaimmille on tarjolla kuplafutisturnaus. Hauskaa ja turvallista liikunnallista iloittelua on sekä hauska katsoa että pelata.  Turnauksen tuomariksi ja selostajaksi kannattaa tietysti valita innostava ja täysillä heittäytyvä ammattilainen kuten Antero Mertaranta tai Duudsonit. Taustalla musiikkia soittava DJ viimeistelee kesäpäivän tunnelmasta täydellisen.

Luontoa ja luonnon antimia

Jo viisi minuuttia metsän keskellä luonnon rauhassa auttaa laskemaan stressitasoja. Yhteinen kesäpäivä Nuuksion kansallispuiston upeissa maisemissa ja luova hetki metsässä tarjoilee mahdollisuuden yhdessä tekemisen riemua ja oivaltamisen iloa. 

Päivän kohokohta on pienryhmissä trangialla valmistetut ateriat luonnon helmassa. Ammattikokin reseptit on luotu niin, että jokaisella ryhmän jäsenellä on oma tärkeä roolinsa: pilkkoja, kerääjä, kokki, kattaja ja somistaja. Yhdessä tekeminen, makujen kokeminen ja ruokailuhetken jakaminen tuntuvat ainutlaatuiselta pitkän koronaeristyksen jälkeen.

Käsillä tekemistä saman katon alla

Miltä kuulostaisi viettää aikaa yhdessä työkavereiden kanssa samalla uutta oppien? Isot katetut teltat ja osallistujien jako koronarajoitusten mukaisiin ryhmiin mahdollistaa tämän kesäpäivän toteuttamisen säällä kuin säällä. 

Linnunpöntöt ja parvekkeen kasvilaatikot syntyvät käden käänteessä samalla kuulumisia vaihtaen. Käsillä tekemisen kruunaa yhdessä drinkkimestarin johdolla valmistetut, maistuvat mocktailit tai cocktailit. Kesän paras päivä huipentuu tähtiartisteista kootun akustisen trion yllätysesiintymiseen.

Ja tietysti voimme toteuttaa nämä elämykselliset kesäpäivät myös virtuaalisesti – jos fyysinen kohtaaminen edelleen mietityttää. Suosittelemme erityisesti kokeilemaan ammattikokin vetämään yhteistä kokkausta, jossa kokkaushaaste, ohjeet, ruoanlaitto ja syöminen jaetaan yhdessä digitaalisesti. 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä tunnetta sinä haluat vahvistaa teidän työyhteisössä koronakevään jälkeen.

Copyright © 2023 TAPAUS