Tapahtumatuottaja maailman 5. stressaavin ammatti – TAPAUS lievittää työntekijöiden stressiä omalla toimistokanalalla

Yhdysvaltalainen Careercast.com valitsee vuosittain maailman stressaavimmat ammatit. Tapahtumajärjestäjä on vuodesta toiseen valittu joko neljännelle tai viidennelle sijalle. Kuvaavaa on se, että kahdessa vielä stressaavammassa ammatissa ammutaan eläviä luoteja kohti eli ne ovat poliisi ja ammattisotilas.

045 Tapaus Therapy Chickens 6-2018 (1).jpg
 

”Tieto ei tullut yllätyksenä, tiedän miten valtavien paineiden alla tuottajamme työskentelevät tapahtumien ollessa käynnissä. Tästä syystä johtaminen, työkalut ja prosessit on oltava sellaisia, että tuottaja voi keskittyä vain olennaiseen. Sekä tietysti palautua paineesta, johon tämä kanojen silittely ja paijailu on oiva keino”, toteaa Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto.
 

Stressin synnyttää alan luonne
 

Asiakkaamme tuovat usein samaan tilaan kaikki tärkeimmät asiakkaansa ja silloin jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä. Tapahtuman suunnitelmat kiertävät lähes poikkeuksetta yrityksen ylintä johtoa myöten.
Tilojen rakentaminen ja esityksien harjoittelu sekä lopulta itse tapahtuma vaativat pitkiä päiviä ja sen takia palautuminen on kriittistä.

”Olen usein keikan ajan hyvin keskittyneessä ja adrenaliinin täyteisessä tilassa, joka auttaa jaksamaan pari hyvinkin pitkää päivää. Mutta alan hyvin tuntema ”keikkakrapula” iskee usein seuraavana päivänä ja tällöin lepo ja riittävä palautuminen on tärkeää” kertoo pitkän uran tehnyt vastaava tuottaja Antti Kihlström.

”Luin useastakin tutkimuksesta eläinten positiivisesta vaikutuksesta mielen virkeyteen ja stressin poistamiseen. Tästä lähti idea omasta toimistokanalasta, Timo Aalto myhäilee. Tuumasta lähdettiin toimeen ja kanala pystytettiin Tapauksen toimiston takapihalle oman henkilökunnan voimin. Hoitovuorot on jaettu ja tuoreita luomumunia tullaan jakamaan asiakkaille ja henkilökunnalle.

071 Tapaus Therapy Chickens 6-2018.jpg

030 Tapaus Therapy Chickens 6-2018.jpg

047 Tapaus Therapy Chickens 6-2018.jpg

Lisätietoa:

Timo Aalto, 0400 801 205

21.6.2018