Tapahtumatoimisto TAPAUS

TAPAUS on vuonna 2012 perustettu tapahtumatoimisto, jonka henkilöstö on kuudessa vuodessa kasvanut muutamista tapahtuma-alan pioneereista nykyiseen yli lähes seitsemäänkymmeneen ammattilaiseen, jotka suhtautuvat alaansa intohimoisesti. Koko henkilöstön ja keinot tavoittaa meidät löydät täältä.

Tapahtumatoimisto Tapauksen kesäpäivä 2018

TAPAUS kesäpäivä 2018

Tapahtumatoimisto TAPAUS on toiminut tapahtumajärjestäjänä erilaisissa projekteissa yli kolmessakymmenessä maassa, Beverly Hillsiltä Jekaterinburgiin sekä Abu Dhabin, Venetsian ja Bangkokin kautta Hyvinkäälle. Tapahtumia toteutetaan kaikissa kokoluokissa pienimuotoisista ja intiimeistä juhlailtamista suurien investointien lanseeraustapahtumiin. Tutustu toteuttamiimme tapahtumiin täällä.

Tapauksen arvot

Tapahtumatoimisto Tapauksen arvot ovat rohkeus, ryhmähenki ja reliabiliteetti. Arvot on valittu ja määritelty yhdessä koko henkilöstön kanssa, jotta ne aidosti vaikuttavat tapoihin tehdä työtä ja ylläpitävät korkeaa laatutasoa tekemisessä. Arvojen jalkautuminen koko tapahtumatoimiston työyhteisölle koetaan Tapauksella erityisen tärkeänä ja sen seurauksena arvot näkyvät arjen tasolla kaikessa tekemisessä: ongelmanratkaisutilanteissa ei pelätä tehdä rohkeita ratkaisuja ja töitä tehdään yhdessä työkavereiden sekä kumppaneiden kanssa ryhmähenkeä korostaen. Luotettavuutta pidetään toiminnan kulmakivenä.

Tapahtumatoimiston arki

Otaniemen toimistossamme päivät voivat erota toisistaan merkittävästikin mutta sama tekemisen tunnelma toistuu päivästä toiseen – arkea voi harvoin, jos koskaan, kuvailla verkkaiseksi. ”Tekemisen meininki” on ilmeisesti silmin havaittava, niin usein siitä saamme kommentteja toimistollamme käyviltä vierailta.

Toisinaan toimistolla on paikalla vain kourallinen ihmisiä, kun valtaosa henkilöstöstä on ”vedoissa”, luomassa ja ylläpitämässä alan parhaita tapahtumia.

Työ tapahtumatoimistossa

Tapauksen organisaatio koostuu eri osastoista, joiden yhteistyön tuloksena syntyy alan vaikuttavimmat tapahtumat ja tyytyväisimmät asiakkaat. Projektijohtajat pitävät huolta projektien toteuttamisen seuraamisesta ja tapahtumien ideoimisesta yhdessä suunnittelutiimin kanssa. Suunnittelun työtä on yhdessä projektijohdon kanssa ideoida ja suunnitella tapahtumien sisältö ja toteuttaa tapahtumien visuaalinen sisältö. Tuotanto vastaa tapahtumien ammattitaitoisesta ja laadukkaasta käytännön toteutuksesta: kaikki Save the Date -kortin lähettämisen ja tapahtumavenuen purkamisen välissä on osaavien tapahtumatuottajien ja -koordinaattorien työtä. Hallinto pitää huolta tapahtumatoimiston hektisen arjen sujumisesta niin henkilöstön hyvinvoinnin kuin taloudenkin puolesta. Kaikkien näiden osastojen pätevät ja työstään nauttivat ihmiset tekevät yhdessä vaikuttavat tapahtumat, jotka ovat tapahtumatoimisto Tapauksen ylpeys ja ilo.

Kiinnostuitko aiheesta?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700

Katso kaikki yhteystiedot »