Tapahtumatoimisto – ihanan stressaava työpaikka

Kun muutaman alan pioneerin unelma kasvaa muutamassa vuodessa Suomen suurimmaksi tapahtumatoimistoksi, jotain on ilmiselvästi tehty oikein.

Tapahtumatoimisto Tapauksen kesäpäivä 2018

TAPAUS kesäpäivä 2018

Työpaikkani on TAPAUS, samoin kuin yli 60 kollegani. Jos minua pyydetään kertomaan hyviä asioita työnantajastani, mieleen tulee mm. se, että kyseessä on suomalainen ja henkilöstönsä kokonaan omistama tapahtumatoimisto, joka innostaa yrittäjähenkisyyteen jakamalla vuosittain osan tuloksestaan työntekijöille. Nämä ovat hienoja asioita, mutta tärkeimmät syyt viihtyä töissä ovat muualla.

Luontoisetuna työ

Meillä ei ole pingispöytää eikä kiipeilyseinää. Toimistossamme on toki puitteet kohdillaan, mutta kekseliäitä etujakin enemmän itse työn sisältö ratkaisee, onko maanantaiaamuna mukava lähteä duuniin.

Meitä tapauslaisia yhdistää se, että meille ei riitä normipäivä, vaan haluamme haastaa käsitykset mahdottomasta ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestämme. Me siis suhtaudumme työhömme tapahtumatoimistossa intohimoisesti, ja suurin palkintomme on, kun asiakas sanoo spontaanisti "Vau!" Tähän ei kuitenkaan päästä yläfemmoja heittämällä, vaan työ tapahtumatoimistossa on ihan oikeaa työtä.

Maailman viidenneksi stressaavin ammatti

Tapahtumatoimiston tehtävä on huolehtia, että asiakas nukkuu yönsä rauhassa. Projektitiimiltä tämä vaatii usein lehmän hermoja ja kärpän ketteryyttä. Tapahtumatuottaja keikkuukin vuodesta toiseen maailman stressaavimpien ammattien listan kärkipäässä.

Kuormittavuus syntyy suurelta osin siitä, että tapahtumatoimistossa jokainen päivä on erilainen ja suuret linjat ja lillukanvarret ovat yhtä lailla tärkeitä, jotta asiakas on tyytyväinen.

Toimistolla onkin niin silmin havaittava tekemisen meininki, että saamme siitä kommentteja toimistollamme käyviltä vierailta. Tämän energia taustalla on ryhmähenki, joka on luotu yhteisillä arvoilla.

Henki lähtee arvoista

Tapahtumatoimisto Tapauksen arvot ovat rohkeus, ryhmähenki ja reliabiliteetti. Arvot on valittu ja määritelty yhdessä koko henkilöstön kanssa, ja sen seurauksena arvot näkyvät arjen tasolla kaikessa tekemisessä: ongelmanratkaisutilanteissa ei pelätä tehdä rohkeita ratkaisuja ja töitä tehdään yhdessä työkavereiden sekä kumppaneiden kanssa ryhmähenkeä korostaen. Luotettavuutta pidetään toiminnan kulmakivenä.

Yhteiseltä arvopohjalta on mukava tehdä jokaisesta päivästä palkitseva ja hauska. Ja jos stressi kaikesta huolimatta yllättää, aina voi mennä kuuntelemaan vähemmän vakavia kotkotuksia pihalle.

Kiinnostaako työ Tapauksella?

Ota yhteyttä:
petri.roivainen@tapaus.fi
040 548 2700

Katso kaikki yhteystiedot »