fbpx

Arkisto

Messut uudessa ajassa

Osastojen suunnittelussa, rakenteissa, elämysten tuottamisessa ja osallistumisen syissä on edetty harppaus eteenpäin.

Tapahtumien tulevaisuus ei ole koskaan näyttänyt näin lupaavalta

Virtuaalitapahtumista kootut opit, globaali digiloikka ja uudet työkalut kasvattavat kohdeyleisöjen saavutettavuutta samalla, kun pääsemme taas kohtaamaan fyysisesti.

Hybriditapahtuma on kuin EM-futisottelu: yksi tapahtuma, jossa on ainutlaatuiset sisällöt kahdelle eri yleisölle

Kun mietit oman yrityksesi hybriditapahtumia, poimi nämä opit ja jalkauta ne kanssa tapahtuman tavoitteisiin, konseptiin, sisältöön ja toteutukseen.

Ruotsalainen Lisa Dennis on valittu Tapauksen hallitukseen

Tapaus ja sen ruotsalainen tytäryhtiö Eventyr ovat nimittäneet hallitukseensa ruotsalaisen Lisa Dennisin hallitukseensa.

Kohdataan kesällä

Vinkit koronaturvallisiin, yhteisöllisiin ja ilahduttaviin kesäpäiviin.

Mikael Castrén Tapaukseen johtamaan kuluttajatapahtumien liiketoimintaa Pohjoismaissa

Mikael Castrénin nimityksen myötä TAPAUS hakee kasvua ja markkinajohtajuutta kokemuksellisessa kuluttajamarkkinoinnissa.

OTA5-virtuaalistudio

Teknisesti ja toteutuksellisesti laadukas TAPAUS OTA 5 -studio mahdollistaa monipuolisten virtuaalitapahtumien järjestämisen hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Otaniemessä.

Tapauksen Account Director Hanna Laakkonen: Virtuaalitapahtumat – 5 syytä, miksi niitä tarvitaan juuri nyt

Virtuaalitapahtumissa on lyhyesti sanottuna kyse dialogista. Kahdensuuntaisesta kommunikaatiosta yritykselle tärkeiden ihmisten – työntekijöiden, kumppanien, asiakkaiden, kuluttajien, suuren yleisön tai median kanssa.

Finnkino ja TAPAUS: Elokuvateattereista virtuaalitapahtumien elämyksellisiä katsomoita

Virtuaalitapahtumien katsojat voivat nyt kokoontua Finnkinon elokuvateattereihin ympäri Suomen seuraamaan virtuaalilähetyksiä valkokankaalta ja kokemaan elämyksen yhdessä.

Tapauksen Account Director Jaakko Huovila: Havainnot virtuaalitapahtumista

Virtuaalitapahtumaa suunnitellessa pätevät täysin samat lainalaisuudet kuin minkä tahansa business casen kohdalla; kaiken keskiössä on tavoite – perimmäinen syy kohtaamisen järjestämiselle.

Q&A vieraana F-Securen Mikko Hyppönen

F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppösen vastauksia ajankohtaisiin tietoturvakysymyksiin.

Tapahtuman uusi elämä – tapahtumatallenne

Tapauksen virtuaalisen asiakastapahtuman tallenne.

Tapauksen luova johtaja Lauri Vassinen: Pysytään yhteydessä

Kun emme voi kokoontua fyysisesti, niin vuorovaikutukselle täytyy löytää uusia keinoja. Lue, mitä mieltä luova johtajamme Lauri Vassinen on nykyhetken mahdollisuuksista.

Aivotutkija Katri Saarikivi: Yhteisöllisyyttä virtuaalisista kohtaamisista

Vuorovaikutuksen sekä yhteisöllisyyden merkitystä ja vinkkejä niin erityisajan aikaiseen kuin sen jälkeiseenkin virtuaaliseen kanssakäymiseen.

Virtuaalitapahtuma yhdistää ihmiset matkojen takaa

Virtuaalitapahtuma on erinomainen valinta tilanteissa, joissa kohderyhmä on hajallaan.

Budjetilla on rajat, mutta luovuudella ei

Miten suunnitellaan huomiota herättävä ja myyntiä tukeva messuosasto? Miten tapahtumatilasta tehdään ikimuistoinen ja elämyksellinen?

Tapahtuma-alan trendit 2020

Kokosimme kahdeksan vuoden 2020 keskeistä tapahtuma-alaan vaikuttavaa trendiä, nappaa vinkit talteen tästä.

Viisi kuluttajakohtaamisen trendiä festarikesältä 2019

Kun suunnittelet vuoden 2020 kuluttajakohtaamisia, niin poimi tästä korvan taakse meidän viisi trendihavaintoa kesän 2019 festareilta

Roof tuli taloon

Muodostamme nyt 80 tapahtuma-alan ammattilaisen Tapauksen, jonka katon alta löytyy erikoistumista ja osaamista kaikkiin tapahtumiin.

8 vinkkiä hiilifiksuun tapahtumaan

Vilkaise tästä kahdeksan konkreettista keinoa, joilla voit pienentää oman tapahtumasi hiilijalanjälkeä.

Hiilifiksuja tapahtumia – Tapauksen hiilijalanjälkilaskuri, ilmasto-opas ja kompensaatioyhteistyö

Me Tapauksella haluamme tehdä hiilikompensaatiosta asiakkaillemme yhtä helppoa kuin Teosto-maksun maksamisen. Tutustu ilmasto-oppaaseen, hiilipäästölaskuriin ja kompensointimalliin.

TAPAUS sekä Roof Productions yhdistyivät yrityskaupan myötä

Tapauksen ja Roofin yrityskauppa mahdollistaa entistä monipuolisemman osaamisen kummankin yrityksen asiakkaille, ilman henkilöstövaihdoksia tai muutoksia nykyisiin asiakasprojekteihin.

Vaikuttaja- ja mediatapahtumat – entistä tuloksellisempia kohtaamisia

TAPAUS perusti huhtikuussa 2019 uuden Vaikuttaja- ja mediatilaisuudet -liiketoiminta-alueen, jonka vetäjänä on aloittanut markkinointiviestinnän pitkän linjan ammattilainen Hanna Laakkonen.

Messuosasto

Yrityksemme kivijalka on erilaisten tapahtumien toteuttaminen. Kun siitä vinkkelistä katselee messuja ja messuosastoja – niin kotimaassa kuin suuressa maailmassa – huomaa monia hyviä käytäntöjä, joita voisi vielä vahvemmin viedä messutekemiseen.

Messusuunnittelu

TAPAUS on kohtaamistoimisto, joka uskoo menestyvän bisneksen syntyvän ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Juuri tästä on kyse myös messusuunnittelussa.

Promootiot

Sana ”promootio” tulee latinasta ja tarkoittaa ”ylentää arvossa”. Tämän kirjaimellisen merkityksen asettaminen myynninedistämisen ohjenuoraksi ei ole hullumpi idea.

Yritystapahtuma

Tapahtumatoimisto TAPAUS järjestää yritystapahtumia ympäri maailmaa, mutta vedämme mieluusti kotiin päin. Englanninkielinen oppaamme kertoo, miksi Suomi on erityisen hyvä maa järjestää yritystapahtuma.

Virkistyspäivä

Henkilöstötapahtuma on loistava tilaisuus haaskata organisaatiosi resursseja. Tai, se on parasta markkinointia mitä rahoillasi voit saada. Jokainen organisaatio voi itse päättää, onko virkistyspäivä tai muu sisäinen tapahtuma resurssien tuhlausta ja pakkopullaa vai investointia tulevaan.

Markkinointia vai edustusta?

Jos et jaksa lukea koko juttua, niin tässä asia pähkinänkuoressa: Jos kuitissa lukee Teatterin VIP ja päätä särkee, alvia ei saa vähentää ollenkaan ja tuloverotuksessakin vain 50 pinnaa.

Copyright © 2021 TAPAUS