Hiilifiksuja tapahtumia - Tapauksen hiilijalanjälkilaskuri, ilmasto-opas ja kompensaatioyhteistyö

Me Tapauksella haluamme tehdä hiilikompensaatiosta asiakkaillemme yhtä helppoa kuin Teosto-maksun maksamisesta

 

Me Tapauksella haluamme tehdä hiilikompensaatiosta asiakkaillemme yhtä helppoa kuin Teosto-maksun maksamisesta. Tästä eteenpäin laskemme hiilijalanjälkilaskurillamme jokaisen asiakasprojektin CO2-päästöt, veloitamme summan asiakkaalta osana muita projektikuluja ja tilitämme hiilikompensaation suoraan Compensate-säätiölle asiakkaan puolesta.

Kolmiportainen ratkaisumalli eli opas, hiilijalanjälkilaskuri ja kompensointi ovat osa Tapauksen ilmastostrategiaa. Koemme, että ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin haaste, ja tapahtuma-alan on oltava mukana sen ratkaisussa.

Tapauksen ASTE-ilmastoaamu

Järjestimme 9.5.2019 ASTE-ilmastoaamun Savoy-teatterissa. Seminaarin aikana julkaisimme oppaan ja hiilijalanjälkilaskurin, joiden avulla tarjoamme asiakkaillemme tapahtumien ja messujen hiilikompensaatiota yhteistyössä Compensaten kanssa.

ASTE-ilmastoseminaarin vaikuttajien puhujien, löytöretkeiljä Pata Degermanin, Sitran Janne Peljon, Compensaten Antero Vartian ja Tapauksen Timo Aallon viestit olivat selkeät ja yhtenäiset: meidän on pakko toimia yhdessä ja nyt ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Siksi haluammekin haastaa koko suomalaisen tapahtuma-alan mutta myös kaikki yritykset ja yksityishenkilöt tekemään ympäristön kannalta järkeviä valintoja ja pienentämään hiilijalanjälkeään jo nyt.

Avuksi tarjoamme sinulle tapahtumien ja messujen hiilijalanjälkilaskurin ja Vinkkejä hiilifiksuun tapahtumaan -oppaan . Voit myös tutustua Compensaten toimintaan tarkemmin täältä

Aiheesta lisää Markkinointi&Mainonnan -artikkelissa. 

Copyright © 2022 TAPAUS