Hiilifiksuja tapahtumia - Tapauksen hiilijalanjälkilaskuri, ilmasto-opas ja kompensaatioyhteistyö

Me Tapauksella haluamme tehdä hiilikompensaatiosta asiakkaillemme yhtä helppoa kuin Teosto-maksun maksamisesta

Me Tapauksella haluamme tehdä hiilikompensaatiosta asiakkaillemme yhtä helppoa kuin Teosto-maksun maksamisesta. Tästä eteenpäin laskemme hiilijalanjälkilaskurillamme jokaisen asiakasprojektin CO2-päästöt, veloitamme summan asiakkaalta osana muita projektikuluja ja tilitämme hiilikompensaation suoraan Atmoz Consulting yritykselle asiakkaan puolesta.

Kolmiportainen ratkaisumalli eli opas, hiilijalanjälkilaskuri ja kompensointi ovat osa Tapauksen ilmastostrategiaa. Koemme, että ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin haaste, ja tapahtuma-alan on oltava mukana sen ratkaisussa.

Tapauksen ASTE-ilmastoaamu

Järjestimme 9.5.2019 ASTE-ilmastoaamun Savoy-teatterissa. Seminaarin aikana julkaisimme oppaan ja hiilijalanjälkilaskurin, joiden avulla tarjoamme asiakkaillemme tapahtumien ja messujen hiilikompensaatiota yhteistyössä Compensaten kanssa.

ASTE-ilmastoseminaarin vaikuttajien puhujien, löytöretkeiljä Pata Degermanin, Sitran Janne Peljon, Compensaten Antero Vartian ja Tapauksen Timo Aallon viestit olivat selkeät ja yhtenäiset: meidän on pakko toimia yhdessä ja nyt ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Siksi haluammekin haastaa koko suomalaisen tapahtuma-alan mutta myös kaikki yritykset ja yksityishenkilöt tekemään ympäristön kannalta järkeviä valintoja ja pienentämään hiilijalanjälkeään jo nyt.

Avuksi tarjoamme sinulle tapahtumien ja messujen hiilijalanjälkilaskurin ja Vinkkejä hiilifiksuun tapahtumaan -oppaan . Voit myös tutustua Compensaten toimintaan tarkemmin täältä

Aiheesta lisää Markkinointi&Mainonnan -artikkelissa. 

Copyright © 2023 TAPAUS