Creative / luova suunnittelija

Rekry

Haluatko mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan unohtumattomia kohtaamisia Pohjoismaiden johtavan tapahtumatoimiston suunnittelutiimiin? Meillä Tapauksella pääset tapahtumien keskipisteeseen, tekemään töitä tunnetuille brändeille kansainväliseen toimintaympäristöön.

Luovana suunnittelijana olet mukana punomassa punaista lankaa asiakkaidemme tapahtumien suunnittelussa ja luomassa elämyksiä, jotka kutkuttavat kaikkia aisteja. Tuotat asiakkaillemme kaupallista menestystä ideoimalla yhdessä projektitiimien kanssa tapahtuma- ja messukokonaisuuksia, jotka saavat asiakkaamme innostumaan.

Menestyminen tehtävässä edellyttää luovuuden lisäksi kokonaisuuksien ymmärrystä, hyvää pelisilmää ja alan trendien seuraamista. Tarvitset myös näkemystä sekä kykyä esittää ideasi. Arvostamme 3-4 vuoden kokemusta markkinointiviestinnän suunnittelun, tapahtumien ja brändikokemusten parissa.

Toivomme, että luonteenpiirteistäsi löytyvät avoimuus, rohkeus ja utelias suhtautuminen uusiin asioihin. Etsimme työkaveriksemme yhteistyökykyistä tiimipelaajaa, joka osaa vastuullisesti johtaa omaa työtään.

Toimistomme sijaitsee Espoossa ja kollegoita sinulla on Tampereella, Turussa, Tukholmassa ja Göteborgissa. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Tee meihin vaikutus! Lähetä meille hakemuksesi otsikolla “Creative” ja CV:si 15.8.2022 mennessä osoitteeseen rekry@tapaus.fi.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Meistä lyhyesti

TAPAUS Oy on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, johon kuuluu myös ruotsalainen tapahtumatoimisto Eventyr Nine Yards. Tapaus on perustettu vuonna 2012 ja työllistää nyt jo yli sata alansa ammattilaista. Tapaus on erikoistunut erilaisten fyysisten sekä virtuaalisten yritystapahtumien järjestämiseen Suomessa ja ulkomailla. Suunnittelemme ja toteutamme asiakas-, henkilöstö-, kuluttaja-, vaikuttaja- ja sidosryhmätapahtumia sekä messuja. Vuosittain järjestämme yli 1 000 tapahtumaa ja olemme toteuttaneet projekteja jo lähes 30 maassa.

Copyright © 2022 TAPAUS