Kauppakeskus Matkus, virtuaalinen KesäShow

Matkuksen virtuaalinen KesäShow toi kauppakeskuksen koteihin


Kuopiolainen kauppakeskus Matkus halusi tarjota asiakkailleen viihdettä ja yhdessäoloa koronakeväänä 2020, jolloin suurin osa tapahtumista ja menoista oli peruttu
sekä samalla muistuttaa Matkuksen kauppakeskuksen liikkeistä ja uudesta Olopuisto-aktiviteettipuistosta.

”Normaalioloissa meillä olisi käynnistynyt toukokuussa Kesän avaus -kampanja. Nyt lähdimme rakentamaan vuorovaikutteista vaihtoehtoa virtuaalitapahtuman kautta. Lisäksi meille oli tärkeää tarjota mukavaa viihdettä asiakkaillemme. Meidät tunnetaan siitä, että tarjolla on usein jotain tapahtumallista ohjelmaa koko perheelle. Uskon, että saimme virtuaalitapahtumalla paikattua sitä, mitä muuten olisimme menettäneet kauden markkinoinnissa”, sanoo Kauppakeskusjohtaja Minna Karppinen.

Virtuaalitapahtumalle luotiin interaktiivinen Matkus Live KesäShow -konsepti, jonka juontajana oli Aki Linnanahde. Akin lisäksi iloista tunnelmaa tapahtumaan toi Putouksesta tutut hahmot Salon Seija, sekä Nöpö-Felix näyttelijä Christoffer Strandbergin esittämänä. Aki ja hahmot temmelsivät ohjelmassa vauhdikkaasti kauppakeskuksen käytävälle rakennetun studion lisäksi eri myymälöissä, sekä aktiviteettipuiston rakennustyömaalla. Katsojat saivat myös etukäteen ehdottaa uutta hahmoa, jonka Christoffer ja Aki loivat lennosta virtuaalitapahtumassa.

Noin tunnin mittainen koko perheen show keräsi livestriimillä n. 3000 seuraajaa ja päivän aikana sivustolla kävi n. 4600 henkilöä. Myös tapahtuman yhteyteen luotu sosiaalisen median kampanjointi huomioitiin laajasti. 

”Meillä Matkuksessa on tapana tehdä asioita rohkeasti ja usein aivan erilailla kuin muut. Onneksi meillä oli jälleen rohkeutta lähteä kokeilemaan jotain täysin uutta. Luotimme pitkäaikaiseen tapahtumakumppaniimme Tapaukseen ja onnistuimme tavoitteessamme. Tapahtuma sai aikaan niin paljon positiivisia kommentteja ja kiitoksia asiakkailtamme, että sille oli selkeästi tarvetta”, tiivistää Karppinen.

 

Tapauksen tiimi

Asiakkuuspäällikkö: Milla Gröndahl
Tuottaja: Annina Huovila
Tuotantokoordinaattori: Hannu Pajari
Suunnittelu: Arttu Kallio

Graafinen ilme: Avidly


Haluatko kuulla lisää tästä tapahtumasta?

Ota yhteyttä:
milla.grondahl@tapaus.fi
+358 45 317 8504

Copyright © 2023 TAPAUS