Virtuaalitapahtumat
Referenssit

Valtra 70 vuotta – tapahtuma, joka tuotti 4 tarjouspyyntöä minuutissa

Valtra julkisti 70-vuotisjuhlansa kunniaksi useita uuden sukupolven tuotteita. Pandemian vuoksi
ihmiset eivät voineet tulla traktoreiden luo, joten veimme traktorit ihmisten koteihin.

Eficode – Yksi virtuaali vastaa viittätoista tavallista

Vuoden 2021 tapahtuma oli alusta – ja alustasta – lähtien suunniteltu koettavaksi virtuaalisena tapahtumana verkossa, ja tulokset puhuvat puolestaan.

Telia Day ONE – ykkönen myös tuloksissa

Virtuaaliapahtuman tavoitteet ylitettiin, eikä se johtunut tavoitteiden keveydestä vaan siitä, että asioita tehtiin oikein. Lue, miten se sujui.

Planmeca Digital Dentistry World Tour

Digital Dentistry World Tour vei Planmecan uraauurtavat digitaalisen hammashoidon ratkaisut suoraan hammashoidon ammattilaisten luo.

KONE: DX-sarjan sisäinen virtuaalilanseeraus

KONE lanseerasi syyskuun alussa näyttävästi uudet DX-sarjan hissit sisäisessä virtuaalitapahtumassaan, joka tavoitti kaiken kaikkiaan yli 2500 työntekijää 54 eri maasta. 

Nordic Beauty Import – Nordic Beauty Days 2020

Nordic Beauty Importin ensimmäistä virtuaalitapahtumaa, Nordic Beauty Days 2020, vietettiin 22 brändin parissa yli 400 osallistujan kesken.

Valtran G-sarjan lanseeraus virtuaalisesti

Tapahtumat, messut ja tehdaskierrokset ovat olleet iso osa Valtran markkinointitoimenpiteitä aiempina vuosina ja nyt vallitsevan maailmantilanteen vuoksi näille piti löytää toinen vaihtoehto. Uudessa tilanteessa piti löytyä lopputulos, jossa yleisö pääsisi tutustumaan uusiin traktoreihin showroomin ja tehdasvierailun tapaan ja tarjota lokaatio, jossa Valtran uusi G-sarjan traktori päästäisiin julkistamaan suurelle yleisölle.  Aikataulu oli poikkeuksellisen tiivis, vain neljä […]

Solita Frontline Summit -virtuaalitapahtuma 2020

Lokaalista tapahtumasta globaaliksi virtuaalitapahtumaksi.

Tapahtuman uusi elämä – tapahtumatallenne

Tapauksen virtuaalisen asiakastapahtuman tallenne.

Tapahtuma syntyy uudelleen – Tapauksen virtuaalitapahtuman tallenne

Järjestimme 2.4.2020 virtuaalitapahtuman, jossa kerroimme havaintojamme virtuaalitapahtumien mahdollisuuksista sekä teimme virtuaalitrendikatsauksen. Mukana kanssamme keskustelemassa oli myös aivotutkija Katri Saarikivi, joka avasi vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden merkitystä virtuaalitapahtumissa. Katso koko tapahtuman tallenne ja vinkkimme virtuaalisiin kohtaamisiin alta: Jos haluat järjestää oman virtuaalisen tapahtumasi tiimille, firmalle, asiakkaille, kumppaneille tai kuluttajille – tai haluat varasuunnitelman tulevalle tapahtumallesi – me […]

Virtuaalitapahtuma toi Konelaiset yhteen – KONE Move Up 2

Kuinka lanseerata uusi strategia vaikuttavasti ja interaktiivisesti henkilöstön sijaitessa usealla eri mantereella sekä aikavyöhykkeellä?

Accenture, High Performance Business Forum

Kuinka tuodaan digitalisaation mahdollisuudet näkyväksi? Vastausta kysymykseen pohdittiin yhdessä Accenturen kanssa, kun aloimme suunnitella heidän vuoden tärkeintä asiakastapahtumaa, Nordic High Performance Business Forumia. Päätettiin järjestää huippuluokan virtuaalitapahtuma yhtä aikaa neljässä eri pääkaupungissa.

Copyright © 2021 TAPAUS