Vaikuttaja- ja muut sidosryhmätapahtumat
Referenssit

KONE EXPERIENCE 2022: BUILDING TOGETHER

Virtuaalitapahtuman teema näkyi poikkeuksellisella tavalla, kun yhdessä rakentunut kaupunki toimi interaktiivisena elementtinä koko tapahtuman läpi.

Yhtiökokous poikkeusoloissa – Sanoma AGM

Koronakevät 2020 on ollut erikoista aikaa pörssiyhtiöiden yhtiökokousten kannalta. Lue, miten Sanoma Oyj:n yhtiökokous järjestettiin poikkeusoloissa.

Rovio Plunder Party

Kun tapahtumapaikaksi buukattu laiva ajaa karille New Yorkin Hudson-joella kaksi viikkoa ennen h-hetkeä ja vaurioituu käyttökelvottomaksi, aiheuttaa se päänvaivaa projektin työryhmälle. Miten tästäkin selvittiin?

Balticconnector-kaasuputken käyttöönottojuhla

Joulukuussa 2019 Baltic Connector juhlisti yhdessä virolaisen Eleringin kanssa eurooppalaista kaasuhistoriaa, kun Suomen ja Baltian kaasuverkot yhdistävä Balticconnector-kaasuputki oli valmis otettavaksi käyttöön

Taaleri, yhtiökokous

Tervetuloa yhtiökokoukseen, joka on kaikkea muuta kuin paperinkuivaa nuijanheiluttelua. Taalerilla on oivallettu, että yhtiökokous on tilaisuus tuoda omistajat yhteen juhlimaan omistajuutta. Tämä tilaisuus käytetään joka vuosi parhaalla mahdollisella tavalla hyväksi ja tänä vuonna ylitettiin kaikki edelliset.

Neste, yhtiökokous 2018

Neste Oyj:n yhtiökokouksiin osallistuu liki 1000 ihmistä. Suuri osakkeenomistajien määrä tekee yhtiökokousjärjestelyihin omat haasteensa, mutta samalla se on yhtiölle upea mahdollisuus.

Toyota Gazoo Racing -julkistus

Jos palaa 17 vuoden tauon jälkeen rallin WRC-sarjaan, kannattaa se tehdä näyttävästi ja päräyttävästi. Niin me ainakin ajattelimme, ja loimme medialle autolanseerauksen, joka poikkesi perinteistä niin, että se näkyi ja tuntui.

Business Sk8 For Good

Yritykset toivat Nordic Business Forumin ständilleen skeittirampin, lajin elävän legendan Tony Hawkin sekä keräsivät samalla yli 7000 euroa hyväntekeväisyyteen. 

Copyright © 2023 TAPAUS