Tyttöjen taksi

Yhteistyö vei turvallisesti kotiin

Jokaisella on oikeus turvalliseen kotimatkaan. Kuitenkin 81 % naisista kokee turvattomuutta liikkuessaan yksin ulkona ilta- tai yöaikaan. Tyttöjen taksi -tempauksen tarkoituksena on kiinnittää huomiota tähän ongelmaan ja tarjota turvallinen kyyti kotiin ainakin yhtenä iltana.

Tyttöjen taksi on hieno esimerkki yhteistyön voimasta. Drama Queen, Neste K ja Valopilkku järjestivät tempauksen toista kertaa, ja vuonna 2022 Tapaus oli mukana järjestelyissä. Toteuttamisessa hyödynsimme Takanan turvallisuuspalveluita, Royalsin tapahtumahenkilökuntaa ja Frammen tuotanto-osaamista.

Tyttöjen taksi avasi meille myös uudenlaisen kulman vastuullisuuteen. Olemme jo pitkään pyrkineet järjestämään tapahtumia vastuullisemmin ja tämä toteutus on hieno esimerkki vastuullisuuden muista muodoista ympäristövastuullisuuden lisäksi. 

Tyttöjen taksi tarjosi turvallisen kyydin lähes 70 yksin liikkuvalle ja jätti muistijäljen moninkertaiseen määrään kulkijoita lokakuussa, Tyttöjen päivää seuraavana perjantaina. Tavoitteiden toteutuminen kyytien määrässä ja tempauksen saama huomio kertoivat aiheen tärkeydestä. 

Kerro meille kunnianhimoiset tavoitteesi, niin mietimme yhdessä keinot, joilla tapahtuma voi ne toteuttaa. 

Ota yhteyttä

Copyright © 2023 TAPAUS