Tietoevry: Slush

Kaikki irti Slushin pääkumppanuudesta

Tietoevry esiintyi Slushissa 2022 pääyhteistyökumppanuuden arvoisesti ja houkutteli tulevaisuuden kyvyt ja päättäjät osastolleen.

Tavoitteena oikeat asiat – ja oikeat ihmiset

Vuonna 2022 Tietoevry palasi Slushin pääyhteistyökumppaniksi muutaman vuoden tauon jälkeen. Osastolla oli koottu Purposeful technology -sateenvarjon alle yrityksen kaikki liiketoimintayksiköt ja niiden kiinnostavimmat caset, mikä asetti suunnittelullemme ja tilankäytölle haasteen mahduttaa rajattuun tilaan paljon sisältöä viestin terävyydestä tinkimättä.

Asiakkaamme halusi näyttäytyä yleisölle vastuullisena tulevaisuuden toimijana, joka ratkoo ihmiskunnan suurimpia haasteita merkityksellisen teknologian avulla. Tämä oli hienosti linjassa Slushin Break of Dawn -teeman kanssa, joka loi pohjaa tulevaisuuden monimuotoiselle ja innovatiiviselle tekemiselle hetkellisen teknologian suvantokauden jälkeen.

Asiakkaamme konkreettisina tavoitteina oli vakiinnuttaa paikka alansa ajatusjohtajana, vahvistaa brändi-identiteettiä näyttävällä Slush-yhteistyöllä ja houkutella paikalle hedelmällisiä kontakteja aina rekrytoitavista tulevaisuuden lahjakkuuksista olemassa oleviin asiakkuuksiin.

Loimme merkityksen teoilla

Asiakkaamme oli kiteyttänyt pääviestinsä muotoon ”Vastuullisia valintoja, eettistä teknologiaa ja ihmiskeskeisiä ratkaisuja”. Kuumien aiheiden lisäksi Slush-kansan huomion saamiseen tarvittiin myös annos cooliutta.

Päätimme elää vastuullisuuslupauksen mukaan myös osaston toteutuksessa: Fyysisen rakenteen elementit oli suunniteltu niin, että ne voidaan käyttää uudelleen tulevissa tapahtumissa – osaston uusiokäyttöaste olikin 71,43 %. Lisäksi työllistimme osan osaston henkilökunnasta Startup Refugees -organisaation kautta, jonka yhteistyö Tietoevryn kanssa oli muutenkin esillä tapahtumassa. 

Sopivassa suhteessa demoja, case esittelyjä ja elämyksiä

80-neliöinen osastomme sijaitsi pääyhteistyökumppanille sopivalla tavalla heti päälavan vieressä. Se oli visuaalisesti tyylipuhdas ilmentymä uudistetusta brändistä mutta samalla personoitu Slushin tummanpuhuvaan ja lasereiden sävyttämään maailmaan.  Suunnitelman laadukas toteutus teki vaikutuksen sekä läheltä että kaukempaakin tarkasteltuna – kiitos päärakennuskumppanimme Pågå!

Asiasisältöä ja menestystarinoita esittelimme kuudella demopisteellä, minkä lisäksi ohjelmassa oli lyhyitä puheita ja muita esityksiä. Kevyempää sisältöä edusti kyselyaktivointi, valokuvausseinä ja kohtaamispaikkana toiminut baaritiski, joka päivän erikoiskahvitarjoilun jälkeen muuntautui ketterästi iltabileiden drinkki- ja hattaratarjoiluun.

Suuret panostukset toivat suurenmoiset tulokset

Yhteistyömme asiakkaan kanssa toimi loistavasti, ja Tietoevryn osasto olikin suuri menestys. Slush-vieraat, tapahtumaorganisaation vapaaehtoiset ja muut tulevaisuuden talentit viihtyivät, ja Tietoevryn yhteiskunnalliset ja merkitykselliset caset pääsivät oikeuksiinsa demojen kautta.

Asiakkaamme sai suoria rekrykontakteja, joiden joukossa on toivottavasti uusia tietoevrylaisiä. Lisäksi after partymme pimeässä hohtavine juomineen, hattaroineen ja statement glitter art -studioineen räjäytti potin ja ruuhkautti osaston.

Jätimme Tietoevrystä vahvan muistijäljen yrityksenä, jossa hyvä bisnes kohtaa hyvät arvot – ja hyvän meiningin.

 

 

 

Lisää Re-use Rate:sta löydät täältä.

 

Suunnitellaanko seuraava messukokonaisuus yhdessä:

Reetta Sinervo, Account Director, Nordic sales & accounts
reetta.sinervo@tapaus.fi
+358 44 9234 268

Noora Mahlamäki, Senior Executive Producer
noora.mahlamaki@tapaus.fi

Copyright © 2023 TAPAUS