Tapaus teki Eurobestin

Helsingissä joulukuussa 2014 järjestetyn markkinointialan Eurobest-tapahtuman toteutti suomalainen tapahtumatoimisto Tapaus. Kaksi vuotta sitten perustettu toimisto vastasi tapahtuman luovasta suunnittelusta ja myös isosta osasta toteutusta.

#

Lions Festivals kiittelee suomalaisia kumppaneitaan panostuksesta

Eurobest on tapahtumana todella iso ja monipuolinen. Se on mainosfestivaali ja korkeatasoinen seminaari samassa paketissa, lukuisine oheistapahtumineen. Tapahtuma huipentuu palkintogaalaan. Kaiken kaikkiaan Eurobest on ollut tapahtumatoimistolle aivan unelmatapaus, todellinen märkä uni, Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto sanoo.

Eurobestin järjestää maailman suurin mainosalan tapahtumaorganisaatio Lions Festivals. Festivaalin toteuttajaksi valittiin Tapaus kilpailutuksen jälkeen.

#
Etsimme toimistoa, jolla on kokemusta merkittävien kansainvälisten tapahtumien järjestämisestä ja toisaalta myös luovuutta. Tapaus oli meille todella positiivinen yllätys, sillä emme tunteneet toimistoa etukäteen lainkaan, Eurobestin järjestelyistä vastaava Festival Director Louise Benson sanoo.

Tapauksen Eurobest-tiimissä toimivat asiakkuusjohtaja Hannu Huttunen, vastaava tuottaja Antti Kihlström ja tuottaja Janne Hakkarainen.

#

Kansainvälinen Eurobest

Vuosittain järjestettävä Eurobest on suurin ja merkittävin Euroopanlaajuinen markkinointi- ja mainosalan tapahtuma. Eurobest on järjestetty aiemmin Tukholmassa, Amsterdamissa, Hampurissa ja viimeksi kolmena vuonna peräkkäin Lissabonissa. Helsinkiin Eurobest päätyi useamman vuoden keskustelujen jälkeen.

Helsinki on Eurobestin näkökulmasta varsin sopiva paikka kansainvälisen tapahtuman järjestämiseen: kaupunki on sopivan kokoinen, liikkuminen on helppoa ja toimivia palveluita on helposti saatavilla.

Helsinki on tarjonnut loistavat puitteet tapahtumalle ja kaikki järjestelyt ovat toimineet kiitettävästi. Tapauksen tiimi on ollut todella aloitteellinen monien asioiden ideoimisessa ja toteutuksessa. Erityiset kiitokset myös monille suomalaisille kumppaneille monipuolisesta ilta- ja oheisohjelmasta, Louise Benson välittää terveisiä.
#

Tapauksen tiimi

Projektijohtaja: Hannu Huttunen
Vastaava tuottaja: Antti Kihlström
Tuottaja: Janne Hakkarainen