SPHERE22

Ei ihan tavallinen kyberturvallisuustapahtuma

Asiakkaamme F-Securen kuluttaja- ja yritysliiketoimintojen eriyttämisen tuloksena syntynyt WithSecure keskittyy yritysten tietoturvaan, ja uusi brändi halusi esittäytyä asiakkailleen, kumppaneilleen ja medialle näyttävän tapahtuman avulla. Tavoitteena oli tehdä asiat toisin ja rikkoa alan tapahtumille tyypillinen yksisuuntaisen viestinnän ja pönötyksen kaava.

Lähi-, etä- ja epäkonferenssi

Tapahtuma järjestettiin kaksipäiväisenä un-conferencena, jossa oli panostettu vieraiden väliseen verkostoitumiseen – valovoimaisia puhujia unohtamatta.

Ohjelma tavoitti myös osallistujat, jotka eivät olleet fyysisesti paikalla. Kyseessä ei ollut vain nettiin striimattu konferenssi, vaan aito hybriditapahtuma, jossa vieraita Tanssin Talossa hostasi Amel Gaily ja virtuaaliosallistuja Perttu Pölönen. Päätapahtuman lisäksi lähialueilla järjestettiin kaikkiaan kuusi aihepiiriä syventävää sivutapahtumaa sekä verkostoitumiseen kannustavia illanviettoja.

Erikoisuutena tapahtuman annista kirjoitettiin yhteisöllinen manifesti, jonka tuottamiseen kaikki saivat osallistua. Manifestiin ja tapahtuman tunnelmiin voi tutustua täällä.

Mainetta ja mairittelevia kommentteja

Kyberturvallisuus on tällä hetkellä poikkeuksellisen ajankohtainen aihe. SPHERE22 houkutteli yli 50 ulkomaista toimittajaa Helsinkiin ja tapahtumasta kirjoitettiin laajasti kansainvälisissä lehdissä.

Palaute oli ennenkuulumattoman hyvä, mikä luo sekä hyvät edellytykset että positiivista painetta onnistua myös vuoden 2023 tapahtumassa. Erään tapahtumavieraan sanoin: ”One of the best if not the best events I have had the pleasure to participate in – hugely rewarding professionally and personally”.

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Copyright © 2023 TAPAUS