Rettan henkilöstöpäivä

Noin tuhat rettalaista kokoontui ensimmäistä kertaa yhteen ja saman katon alle juhlistamaan uudistunutta konsernia.

Asiakkaamme Realia on nyt uudelta nimeltään Retta. Saimme kunnian järjestää tapahtuman, jossa noin tuhat rettalaista kokoontui ensimmäistä kertaa yhteen ja saman katon alle juhlistamaan uudistunutta konsernia. 

Henkilöstöpäivän suunnittelu aloitettiin jo tammikuussa 2021, mutta korona-epidemian takia tapahtumaa siirrettiin moneen kertaan. Hyvää kannatti odottaa, sillä päivä ylitti kaikki odotukset. 

Rettalaiset saapuivat paikalle eri puolilta Suomea. Aamupäivän aikana kuultiin johtoryhmältä uudistuksen taustoja ja tavoitteita sekä Aki Riihilahden inspiroiva puheenvuoro joukkuepelistä. Iltapäivällä henkilöstö oli ansaitusti esillä palkintogaalassa, jossa palkittiin muun muassa vuoden tulokas, vuoden esihenkilö ja vuoden tiimi. Lämminhenkisessä ohjelmanumerossa pääpaino oli juhlistaa yhteisiä onnistumisia sekä Rettan arvojen toteutumista arjessa.

Rettan yhteistyökumppanit olivat paikan päällä ja toivat lisämausteita asiasisältöön. Yhteistyökumppaneiden ständeillä ja puheenvuoroissa käytiin mielenkiintoisia keskusteluita, sekä juhlistettiin yhdessä Rettan uudistusta.

Illansuussa henkilöstöpäivässä vaihdettiin vapaalle ja siirryttiin Retta Rock -festaritunnelmiin. Juontajana oli Mikko Kuustonen, joka esitti avausnumerona upean, yksinoikeudella Rettalle kirjoitetun kappaleen. Illan huipensi Lauri Tähkän energinen konsertti.

Ikimuistoisen päivän parasta antia olivat ihmisten iloiset kohtaamiset, keskustelut ja lämmin yhteishenki. Tapahtumilla on tarkoitus ja tällä kertaa saimme yhdessä aikaan konkreettisen alun uudistuneelle konsernille.

 

Tapauksen tiimi:

Projektijohtaja: Milla Gröndahl
Suunnittelu: Elina Leppälä
Vastaava tuottaja: Taru Suokas
Tuottaja: Pauliina Ruusunen
Tuotantokoordinaattori: Ida Taug

 

Haluatko kuulla lisää tästä tapahtumasta?

Ota yhteyttä: Milla Gröndahl, milla.grondahl@tapaus.fi

Copyright © 2023 TAPAUS