Red Bull Unforeseen

Kutsuimme festarikävijät salaiseen maailmaan

Red Bull Unforeseen on brändin kansainvälinen konsepti, jossa valittujen tapahtumien yhteyteen luodaan salaisia paikkoja, joiden ainoa yhteinen nimittäjä on yllätyksellisyys. Rajoitteita teemalle ei ole, kunhan lopputulos viihdyttää ja aktivoi kuluttajia – sekä tietenkin luo kiinnostusta Red Bullia kohtaan.

Tapaus sai tehtäväkseen ideoida ja toteuttaa salaisen Red Bull Unforeseen -maailman Tikkurila Festivaalille, tavoitteenaan saada aikaan liikettä sekä paikan päällä ja somessa että festivaalien aikaisessa myynnissä.

Aivan karnevaalimeininkiä!

Red Bull -juoman festivaalialueelta ostaneet saivat vihjeen etsiä salainen sisäänkäynti alueelle, jonne pääsee vain rajattu määrä ihmisiä kerrallaan. Monen kohdalla uteliaisuus voitti, ja he löysivät rakentamamme Red Bull Unforeseen -karnevaalin.

Muusta festivaalista täysin poikkeava maailma otti vaikutteensa sirkuksen ja huvipuistojen tunnelmasta: popcornin tuoksun keskellä tarjottiin akrobaattien esityksiä, korteista ennustamista, mahdollisuutta kokeilla voimiaan Tartu härkää sarvista -laitteella ja jopa vuoristoratasimulaattori. Erityisen suosion saavutti narunveto, jossa saattoi voittaa vaikka pehmolelun, banaanin tai hyödyllisen sadetakin.

Idean pitää lentää ja toteutuksen kantaa

Red Bull Unforeseen oli Tapaukselle hieno tilaisuus yhdistää luovan osastonsa ammattitaito, mielikuvitus ja tuotantopuolen kokemus. Kun kaikki löytyy saman katon alta, pystyimme toteuttamaan näinkin suuren brändikokemuksen ketterästi. Tärkeimmän palautteemme saimme suoraan festivaalivierailta, joissa onnistuimme herättämään lämpimät muistot lapsuuden huvipuistokokemuksista. Red Bullin yhdistäminen nostalgiaan oli jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa – ja juuri sitä Unforeseen tarkoittaa.

 

Tapauksen tiimi:

Projektijohtaja: Maija Ikonen
Suunnittelu: Reija Forss
Vastaava tuottaja: Krista Snabb
Tuottaja: Milka Rantamäki
Tuotantokoordinaattori: Ida Taug

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Copyright © 2023 TAPAUS