Next Games, IPO kiertue

Suomalaisen peliyhtiö Next Gamesin listautumisanti vuonna 2017 lanseerattiin yhtiön Walking Dead -hittipelin teemalla. Zombiet valtasivat Helsingin kadut ja Ravintola Teatterissa järjestettiin takuulla Suomen ensimmäiset IPO-bileet.

Kun helsinkiläinen peliyhtiö Next Games tiedotti alkuvuodesta 2017 listautuvansa pörssiin ensimmäisenä suomalaisena peliyhtiönä, päätti yritys juhlistaa listautumisantiaan.

”Me olemme aina olleet rohkeasti oman tiemme kulkijoita ja halusimme, että myös listautumisemme on näköisemme”, kommentoi Next Gamesin markkinointijohtaja Saara Bergström 15.5.2017 Kauppalehdessä.

Tapahtuma toteutettiin maaliskuussa Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella ja Oulussa.

”Teemme pelejä suurten kansainvälisten viihdebrändien pohjalta. Halusimme saada esittelytilaisuuksiimmekin viihde- ja pelimaailman tuntua. Tapauksen kanssa onnistuimme löytämään uuden konseptin, jonka avulla toimme meidän maailmamme tutuksi yleisölle”, Bergström jatkaa.

TAPAUS vastasi IPO-kiertueen suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa sekä kuluttaja-aktivoinneista.

 

Tapauksen tiimi:

Projektijohtaja: Timo Aalto
Vastaavat tuottajat: Tiina Palojärvi, Minna von Rettig
Tuottaja: Saana Tolonen

Haluatko kuulla lisää tästä tapahtumasta?
Ota yhteyttä: timo.aalto@tapaus.fi, 0400 801 205.

Copyright © 2023 TAPAUS