Love Beauty and Planet -kohtaamispiste, Flow Festival

Kesäinen ja ekologinen olohuone

Loimme Unileverin uudelle, vegaaniselle ja ympäristöystävälliselle Love Beauty and Planet -kosmetiikkamerkille kesäisen ja ekologisen olohuoneen, hengähdyspaikaksi Flow Festivaalien kävijöille.

Love Beauty and Planet -tuotteet ja niiden valmistus kunnioittavat planeettaamme toimimalla vastuullisesti ja pitkäjänteisesti hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Näistä arvolähtökohdista loimme brändille hiilineutraalin kohtaamispisteen.

Tässä toteutuksemme pohjalta nopeat vinkit kestävän kehityksen kuluttajakohtaamiseen:

1. Vie kohtaamispiste sinne, missä puitteet ovat valmiina

Love Beauty and Planetin kohdalla kesäisen olohuoneen sijainti valittiin nurmikolle ja puiden alle sen sijaan, että puutarhamainen miljöö olisi rakennettu keinotekoisesti asfaltille alusta asti.

2. Valitse somisteet kierrätetyistä materiaaleista

Etsimme olohuoneen nojatuolit Kierrätyskeskuksista sekä kohtaamispisteen keinu ja jäätelöpyörä uusiokäytettiin. Näin keinotekoisia rakenteita tarvittiin mahdollisimman vähän ja puutarhamainen hengähdyskeidas saatiin rakennettua pienten kierrätettävien elementtien avulla brändin ekologisten ja vastuullisten arvojen mukaiseksi, pienen hiilijalanjäljen elämysalueeksi.

3. Vie vaikuttajatilaisuus valmiina olevaan tilaan

Järjestimme kohtaamispisteellä myös Unileverin ja Basso Radion yhteisen vaikuttajabrunssin. Valmiiden puitteiden lisäksi viimeisen silauksen tilaisuuteen antoi kauniisti katettu vegaaninen brunssi.

­­­­­­­

 

Mietitkö brändisi jalkauttamista brändikokemuksen tai kuluttajatapahtuman kautta? Palvelemme asiakkaitamme laajasti myös kuluttajakohtaamisissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan yhdessä merkityksellisiä kohtaamisia.

Copyright © 2023 TAPAUS