KONE EXPERIENCE 2022: BUILDING TOGETHER

Kun sisältö ohjaa tapahtumasuunnittelua

KONE esitteli sidosryhmilleen uusimmat ratkaisunsa alan haasteisiin tapahtumassa nimeltä BUILDING TOGETHER, joka oli kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä otsikko.

Sisältö ohjasi tapahtumasuunnittelua

Tapahtuman tarkoituksena oli yhdessä sidosryhmien kanssa käsitellä ja kehittää ratkaisuja alan haasteisiin. Tätä tarkoitusta varten haluttiin järjestää virtuaalitapahtuma, jossa osallistujat pääsivät aidosti osallistumaan.

Tapahtuman punainen lanka, BUILDING TOGETHER, toimi otsikkona aiheelle ja toteutui konseptissa konkreettisesti AR- eli lisätyn todellisuuden ratkaisuna: osallistujat saivat tapahtumaan rekisteröinnin yhteydessä luoda itselleen omien valintojen mukaan personoidun rakennuksen, käytännössä digitaalisen kaksosen. Yhdessä rakennuksista muodostui tapahtumassa AR-teknologialla rakentunut kaupunki, joka näkyi osallistujille osana tapahtuman visuaalisuutta. 

Sitouttamista visuaalisen teknologian avulla

AR-teknologialla rakennettu kollektiivinen kaupunki toimi BUILDING TOGETHER -teeman symbolina. Sen lisäksi rakennuksia ja kaupunkia pystyttiin käyttämään datan visualisointiin ja havainnollistamaan eri vaikutuksia. Osallistujat saivat interaktiivisen kokemuksen, kun he pystyivät äänestämään ja osallistumaan omalta laitteeltaan ja valintojen vaikutukset näkyivät kaupungissa reaaliaikaisesti. Kaupunki, joka rakentui osallistujien näytöille fyysiseen tilaan lisäsi kokemuksellisuutta ja motivoi käyttäjiä osallistumaan. 

Tapauksen tapahtumatoteutus sisälsi kaikki tapahtuman elementit: AR-toteutuksen, alustan, kutsulähetykset, kaikkien tapahtumassa nähtyjen sisältöjen suunnittelun ja tuottamisen, puhujatuen sekä luonnollisesti kaikki muut tapahtumapuitteet.

TAPAUS-tiimi

Account Director: Hannu Huttunen
Executive Producer: Tiina Palojärvi
Producer: Emma Liuski, Laura Juva, Hannu Pajari
Creative: Arttu Kallio & Matti Riikonen
Content & Technology: Matti Riikonen, Jonna Granfelt, Sami Smith, Väne Kantola, Janne Huikko

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Copyright © 2023 TAPAUS