PopSocketsin messuosasto

Innovatiivinen ja siirreltävä – kuin PopSockets itse

PopSockets heitti meille haasteen. He toivoivat messuosastoa, joka olisi kuin PopSocketsin suosituin tuote PopGrip: innovatiivinen, värikäs ja helposti muokattavissa. Osaston piti olla myös vastuullinen ja uudelleenkäytettävissä messujen jälkeenkin.

Tartuimme haasteeseen innolla ja aloimme ideoimaan:

”Mitä, jos messuosasto koostuisikin paloista? Moduulien avulla osaston rakennetta voisi muokata. Hyödyntää vastuullisesti useaan otteeseen eri messuilla ja tiiviissä aikataulussa. Entä jos moduulit olisivat kuin IKEA-laatikoita? Kuljetusta varten litteitä, samankokoisia ja tiiviisti pakattavissa, mutta messuilla nopeasti käyttöönotettavia ja liikuteltavia. Ja olisihan se kiva, jos moduulit olisivat myös herkullisen värikkäitä ja leikkisiä!”

 Suunnittelun lomassa 3D-suunnittelijamme Tuomas piirsi ajatuksensa paperille ja siitä se sitten lähti.

Syntyi PopSockets-brändin muotokieltä ja visuaalisuutta mukaileva modulaarinen messuosasto, joka kiersi tiiviissä tahdissa kolmet eri messut kolmen viikon sisällä: Dusseldorfista Lontooseen ja Lontoosta Pariisiin. Ja neljännet messut ovat ihan kohta edessä.

Kirsikkana kakun päällä oli asiakkaan kanssa yhdessä ideoitu Wall of PopSockets -peli, jonka yksi viidestä seinämoduulista kätki sisäänsä. Peli toimi sekä PopGrip-esittelyseinänä että messuvieraiden aktivointina. Pelissä vieraat saivat tiputtaa kuulan PopGripien välistä Wall of Suomi -tv-pelin tyyliin ja testata onneaan. Peli oli menestys, joka pysäytti sekä aktivoit tutustumaan PopSockets-tuotteisiin tarkemmin – juuri niin kuin messuosaston kuuluukin.

 

Kiinnostaako sinua monikäyttöinen ja vastuullisesti uudelleenkäytettävä messuosasto, joka toimii messujen jälkeen vaikka pop-up-myymälässä tai toimistollanne tuote-esittelyelementtinä? Ota yhteyttä asiakkuusjohtajaamme Jaakkoon, joka kertoo sinulle lisää.

 

Tapauksen tiimi:

Account Director: Jaakko Huovila
+358 45 328 9959 
jaakko.huovila@tapaus.fi

Suunnittelu: Jaakko Huovila, Marianne Kiiski, Tuomas Westerlund
Vastaava tuottaja: Noora Mahlamäki
Tuottaja: Mikko Suomi
Tuotantokoordinaattorit: Sanni Viljaala

Copyright © 2023 TAPAUS