Hesburger, Hese-kisat

”Monta vuotta olen jo haaveillut, että voisimme antaa henkilöstöllemme saman riemukkaan kokemuksen, minkä 5–6-luokkalaiset nuoret saavat Hese-kisoissa.”
039 Hesepaivat 2018.jpg

H-hetki on Hesburgerin ja Suomen Urheiluliiton yhteistyöprojekti, jonka kohokohta ovat jokakeväiset Hese-kisat. Hese-kisat liikuttavat vuosittain yleisurheilun merkeissä 85 000 nuorta kaikkialla Suomessa.

”H-hetki on meille merkittävä sponsorointiyhteistyö ja koemme tärkeäksi, että saamme Suomen Urheiluliiton kanssa tukea nuorten liikkumista. Mutta Hese-kisojen merkitystä voi olla vaikea ymmärtää, ellei ole niitä itse päässyt kokemaan. Siksi olen jo pitkään halunnut tarjota tämän saman elämyksen henkilöstöllemme ja saada heidät näin innostumaan meille tärkeästä asiasta”, kertoo markkinointipäällikkö Pauliina Fredriksson.

Siksi tämän vuoden Hese-päivien teemaksi valittiin Hese-kisat. Hese-päivät ovat vuotuinen tapahtuma, jonka Hesburger järjestää yrittäjilleen, ravintolapäälliköilleen sekä yrityksen johdolle. Hese-päivissä vuosi startataan räväkästi ja samalla kiitetään sekä palkitaan henkilöstöä edellisen vuoden ponnistuksista. TAPAUS on ollut mukana järjestämässä Hese-päiviä jo viisi vuotta.

068 Hesepaivat 2018.jpg

”Emme saaneet enää tehtyä omin voimin”

Hese-päivät ovat kasvaneet ja kehittyneet joka vuosi. ”Jossain kohtaa tulimme tilanteeseen, jossa emme enää saaneet Hese-päiviä omalla porukalla tehtyä. TAPAUS valikoitui kumppaniksi suositusten perusteella ja alusta asti olemme olleet tyytyväisiä Tapaukseen”, kertoo markkinointipäällikkö Pauliina Fredriksson.

”Tapauksen avulla olemme saaneet joka vuosi nostettua Hese-päivien sisältöä ja laatua. Se on käsittämätöntä, kun ottaa huomioon, että jo ensimmäiset Tapauksen kanssa järjestetyt Hese-päivät viisi vuotta sitten Vanajalinnassa olivat tapahtuma, josta vieläkin puhutaan”, Fredriksson toteaa. Ehkäpä juuri siksi seuraavan vuoden Hese-päivien teemaa ja paikkaa aletaan arvuutella jo syys–lokakuussa ja itse päivistä puhutaan ympäri vuoden.

Tämän vuoden Hese-päivissä päätettiin toteuttaa Fredrikssonin pitkäaikainen haave ja järjestää Hesburger-ravintoloiden, pääkonttorin tuotannon ja varaston edustajille omat Hese-kisat. ”Meitä vähän jännitti, miten saadaan aikuiset innostumaan liikunnasta, kun taustalla saattaa olla esimerkiksi antipatioita koululiikuntaa kohtaan. Tämä oli Hesburgerilta rohkea veto”, kertoo Riitta Anttila Tapaukselta.

Keihäänkärkenä liikkumisen ilo

Tammikuussa noin 300-henkinen heseläisten joukko kokoontui siis Pajulahden Urheiluopistolle viettämään Hese-päivää jännittävissä tunnelmissa. Aamupäivä kului tuttuun tapaan virallisemman seminaariosuuden parissa, jonka jälkeen koko porukka siirtyi hallille urheilemaan.

Urheilun riemu oli elämys, joka yllätti kaikki intensiteetillään. Osallistujat saivat opastusta eri yleisurheilulajeihin ja joukkueet kisasivat innolla toisiaan vastaan. Heittäytymiselle oli rakennettu myös innostavat puitteet ja tapahtumaa juonsi itse Antero Mertaranta. Mertaranta haastatteli ihmisiä ja piti yllä energistä tunnelmaa.

Samaan aikaan seminaarisalissa tilaa muutettiin vauhdilla gaalatilaksi. Urheilun ja palautumisen jälkeen osallistujat pääsivätkin istumaan pitkien pöytien ääreen ja nauttimaan urheilugaalasta, hyvästä tarjoilusta, ohjelmasta ja seurasta. Illan gaalassa palkittiin myös vuoden aikana arjessa ansioituneet työntekijät.

”Olemme saaneet näistä Hese-päivistä todella paljon positiivista palautetta ja rimaa on taas hilattu hieman ylemmäs. Onneksi iloinen, hauska ja ammattitaitoinen yhteistyö jatkuu Tapauksen kanssa, jotta voidaan taas ensi vuonna kurottaa korkeammalle”, Fredriksson kiittää. 

052 Hesepaivat 2018.jpg

046 Hesepaivat 2018.jpg

080 Hesepaivat 2018.jpg

171 Hesepaivat 2018.jpg

188 Hesepaivat 2018.jpg

176 Hesepaivat 2018.jpg

184 Hesepaivat 2018.jpg

 

Tapauksen tiimi:

Projektijohtaja: Riitta Anttila
Vastaava tuottaja: Tiina Palojärvi
Tuottajat: Saana Tolonen, Janne Hakkarainen
Tuotantokoordinaattori: Ronja Pyykkönen
 

Haluatko kuulla lisää tästä tapahtumasta?
Ota yhteyttä: riitta.anttila@tapaus.fi, +358 400 424 046